Jose Mourinho  (Foto: SCOTT HEPPELL/AP)
Jose Mourinho (Foto: SCOTT HEPPELL/AP)

- Old Trafford er som hjemme

José Mourinho får gode råd fra banemannen på Manchester Uniteds hjemmearena.

Følg Manchester United - Inter i vårt livesenter onsdag fra kl. 2045.

Gjennom sine år som Chelsea-manager hadde José Mourinho nok av besøk på Old Trafford. Når han nå gjester arenaen som Inter-sjef, føler han seg som hjemme.

- I løpet av de fem årene siden jeg var her for første gang, har jeg vært her for kamper i Premier League, Carling Cup og semifinaler i FA-cupen. Det er blitt en del av livet mitt. Jeg kjenner til og med banemannen, en hyggelig fyr. Han sier hvilken del av banen som får mest sol, der det er best å trene. Vi samarbeider, sa Mourhino noe spøkefullt på pressekonferansen tirsdag.

Se Mourinho på pressekonferanse øverst i saken.

Frustrerende første kamp
Han tror United er misfornøyd med 0-0 i første kamp.

- De trodde nok de kunne få et bedre resultat, så de er nok skuffet. Men det er vi også. Uavgjort hjemme er ikke bra. Det var nok en frustrerende kamp for begge lag, sier Mourinho.

Hvem vinner? Si din mening nederst i saken!

Krever konsentrasjon
Manchester United har lyst til å bli den første tittelholderen siden 2004 til å nå kvartfinalene. På Old Trafford er de ubeseiret på 18 kamper. Inkluderer man bortekamper er United ubeseiret på 20 kamper.

I semifinalen forrige sesong hadde United 0-0 fra bortemøtet før hjemmekampen.

- Man blir aldri sikker når man har et slikt utgangspunkt, fordi et mål fra bortelaget kan være et alvorlig tilbakeslag. Det som krevdes mot Barcelona var stor konsentrasjon og fokus. Den gangen klarte vi det, sier Ferguson.

Se Ferguson på pressekonferanse her:

291449

Venter tøff kamp
Uniteds manager minner om at Inter har kvaliteter.

- Inter har sin stolthet og det er deres rett til å tro de kan vinne. De leder serien med sju poeng. De har hatt en god sesong og har erfarne spillere. Kanskje ikke så mange italienere som italienerne skulle ønske, men veldig erfarne. Mange søramerikanere. Vi venter en tøff kamp, men det jeg tror de venter det også, sier Ferguson.

Alex Ferguson har kun en seier på tretten møter med lag som Mourhino har trent.