Sigurd Rushfeldt  (Foto: Bertinussen, Rune Stoltz/SCANPIX)
Sigurd Rushfeldt (Foto: Bertinussen, Rune Stoltz/SCANPIX)

Tromsø valset over Glimt

Tromsø scoret fire mot Bodø/Glimt i generalprøven før tippeligastarten. Sigurd Rushfeldt ber spillerne holde bena på jorden.

Tromsø-Bodø/Glimt 4-1

Bergen/Tromsø (TV 2 Sporten): Lagene målte krefter på kunstgresset på Alfheim i det som er den nest siste av alle tippeligalagenes treningskamper.

Veteranen Sigurd Rushfeldt, som jakter på scoringsrekorden til Harald Martin Brattbakk, scoret det første målet etter 33 minutter. Rushfeldt snappet et løst skudd og klinket inn ledermålet fra kort hold.

Akwasi Oduro utlignet for Glimt etter 57 minutter. Men etter det var det bare Tromsø på Alfheim.

Joel Lindpere ga TIL ledelsen igjen, mens mål fra Morten Moldskred og Kevin Larsen gjorde at det endte 4-1.

- Vi må ikke ta av
Tromsø tippes høyt på tabellen før sesongen, men i klubben er de mer forsiktig.

- Vi har som mål å gå til gruppespillet i Uefacupen. Nå det gjelder serien, blir det tett og jevnt hele veien. Laget er godt nok til å vinne hver enkelt kamp, men vi må forbedre oss litt hele tiden, sier trener Per-Mathias Høgmo til TV 2 Sporten etter kampen.

- Kampen var en grei gjennomkjøring for oss. Jeg er fornøyd med at vi scorer fire mål, men det er mye å jobbe med fremdeles, sier han.

Sigurd Rushfeldt advarer mot å bli for høy på pæren etter seieren.

- Vi skal kjempe om medaljer, men må passe oss for å ta av. Vi klarer det ikke uten hardt arbeid, sier han til TV 2 Sporten.

Se uttalelser fra Høgmo og Rushfeldt her:

291446

Tar det med ro
I Glimt var det ikke mange hengehoder etter tapet.

- Vi spiller jevnt med dem frem til 2-1. Etter den scoringen må jeg ta mye av skylden. Vi bytter mange for å spare bein, og flere måtte spille i uvante situasjoner, sier trener Kåre Ingebrigtsen.

- Jeg er ikke bekymret for seriestarten, slår veteran Runar Berg fast.