Jose Mourinho  (Foto: ANTONIO CALANNI/AP)
Jose Mourinho (Foto: ANTONIO CALANNI/AP)

United on my mind

Vi satser på tap for et Champions League-tenkende Inter på lørdagens dobbel.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag 7.mars, frist kl. 13.55:
39 Derby-Bristol City H 2,20
82 Genoa-Inter H 2,50

Totalodds: 5,50

Hjemmeseier på Pride Park
Championship. Derby ledet 2-0, men det endte 2-2 hjemme mot Swansea tirsdag. De var det beste laget, og hadde sjanser nok til å vinne klart. Manager Nigel Clough var tross manglende uttelling fornøyd med sine spillere, og valgte å se det positive i en ny bra gjennomført kamp. Barazite (m) er tilbake, ellers ingen nye problemer med mannskapet.

Bristol City tapte fortjent 0-1 borte mot Birmingham onsdag. Etter en god periode var Gary Johnsons mannskap inne i playoffsonen, men etter to relativt svake kamper har de igjen falt utenfor. Adebola (a) og Skuse (m) fikk begge smeller sist, og er usikre foran dette oppgjøret.

Derby har hevet seg klart siden Nigel Clough overtok roret, og vi tror på tre nye poeng hjemme på Pride Park.

Tankene på Old Trafford?
Serie A. Genoa klarte som mange andre lag ikke å få hull på Siena-forsvaret sist, og det hele ebbet ut i 0-0. De er sammen med dagens motstander det eneste laget som er ubeseiret på hjemmebane denne sesongen. De holder sin sterke femteplass på tabellen, og det er bare ett poeng opp til Fiorentina og den siste CL-plassen. Borre (f) og Paro (m) er skadet.

Inter røk 0-3 borte mot Sampdoria i Coppa Italia i midtuken. I serien er luken nå på syv poeng ned til Juventus etter den kontroversielle 3-3-kampen hjemme mot Roma forrige helg. Den kommende CL-returen mot United til midtuken tar mye fokus, suksess i Champions League er det overordnede målet for Inter og Jose Mourinho denne sesongen. Zlatan (a) sto over mot Roma, og blir trolig ikke risikert her heller. Vieira (m) er suspendert, og Samuel (f) er skadet.

Liten tvil om at det er midtukens CL-retur mot United på Old Trafford som er Inters førsteprioritet. Genoa er ubeseiret på Stadio Luigi Ferraris denne sesongen, og vi tror på en ny hjemmeseier.

Vurdert av Tage Barstad og Magnus Wattne