Ege  (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)
Ege (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)

Ege er usikker

Steinar Ege venter fortsatt på å komme tilbake på banen.

Landslagsmålvakt Steinar Ege trente håndball for første gang i går etter kneskaden han pådro seg under VM i Kroatia for snart seks uker siden.

- Jeg har begynt å trene håndball så smått, men vet ikke når jeg er klar til kamp, sier Steinar Ege til TV 2 Sporten.

Dermed er Norges stjernemålvakt uaktuell til møte med landslagskollega Kristian Kjelling i lørdagens mesterligaoppgjør mellom Eges FC København og Portland San Antonio.

- Ja, det er nokså uaktuelt. Da må de andre målvaktene våre bli skadet før kampen starter i morgen, forteller Ege.

Tvilsom til spill for Norge
I motsetning til Kristian Kjelling som har fått «fri» av landslagstrener Robert Hedin, er Steinar Ege kalt inn til samling og firenasjoners turnering i Østerrike fra 16. mars, men det er høyst tvilsomt om han dukker opp.

- Jeg har fått med meg at jeg er tatt ut, men det blir vanskelig å forklare klubben at jeg skal dra på samling og spille landskamper igjen etter at jeg kom skadet hjem fra VM, forteller veteranmålvakten og poengterer at han heller ikke vet om han er fullt restituert fra skaden innen den tid.

Noe mer enn leddbåndsskade?
Klubblegen i FCK jobber nå med å finne ut av om det er noe mer enn et skadet leddbånd i kneet som kan forlenge skadefraværet.

- Jeg har fått en sprøyte, tror det er noe bedøvelsesgreier, men vet ikke helt hva legen er ute etter. Kanskje jeg er litt forsøkskanin, avslutter Ege med en god latter.