Jackman – en nervøs Oscar-vert

Hugh Jackman syntes det var en nervepirrende opplevelse å være vert for Oscar-utdelingen.

Den australske skuespilleren, som var vert for gallakvelden i forrige måned, klarte ikke å slappe av før han var ferdig med musikal-åpningsnummeret som han gjorde sammen med Anne Hathaway. Under hans hyllest til de nominerte for beste film, sang og danset Hugh mens han bar Anne ut på scenen.

– Etter det var i stand til å slappe av. Jeg visste det ville gå bra etter det. Men da vi planla alt sammen for direktesending på TV, så var det litt intenst.

Etter Oscar-utdelingen har Jackman arbeidet med sin kommende film «X-Men Origins: Wolverine» der han både står for regien og har hovedrollen som Wolverine. Han er sikker på at karakteren har fått den historien han fortjener når han nå vil dukke opp på lerretet en fjerde gang.

– Han hadde blitt litt myk. Jeg syntes vi hadde fjernet oss fra kjernen i hvem han egentlig er – en dårlig kar som vil leve sitt eget liv. Jeg vil yte rettferdighet for denne karakteren og legge sjelen min i denne filmen på alle mulige vis. Dette er filmen jeg har hatt i hodet en lang stund, sier han til avisa USA Today.

Actionfilmen, der Hugh Jackman spiller sammen med blant andre Ryan Reynolds, Liev Schreiber og Taylor Kitsch, får verdenspremiere i mai. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2