VILLA SPILLER UT SESONGEN: Gareth Barry.  (Foto: EDDIE KEOGH/REUTERS)
VILLA SPILLER UT SESONGEN: Gareth Barry. (Foto: EDDIE KEOGH/REUTERS)

- Ti cupfinaler igjen

Gareth Barry har ikke gitt opp Mesterliga-drømmen.

Til tross for onsdagens tap for Manchester City tror Gareth Barry at Aston Villa kan komme seg forbi den dårlig formen og sikre en plass plant de fire beste.

- Vi har ti cupfinaler igjen og vi skal prøve å komme så høyt vi bare kan. Forhåpentligvis kan vi med det sikre en plass blant de fire beste, sier han til Sky Sports.

- Må se fremover
- Du må se fremover, ikke bak. Det har vært snakk om Arsenal og oss hele tiden og det ser ut som om det vil stå mellom oss. Vi må bare se fremover og forhåpentligvis vil de ikke gå forbi oss, sier mannen som bærer kapteinsbåndet for Villa i Martin Laursens skadefravær.

Etter neste sesong går Barrys kontrakt ut, men midtbanespilleren har sagt at han vil forlenge dersom Villa kvalifiserer seg til Mesterligaen.

Villa-samtaler ved sesongslutt
I sommer var Barry nære ved å gå til Liverpool og han kaster også en livlinje til Villa dersom det ikke skulle bli Mesterliga.

- Jeg tar en sesong om gangen og jeg er sikker på at vi på slutten av sesongen, uansett hvor vi måtte være, vil ha samtaler, sier Barry.

PS! Finanskrise til tross, Aston Villa fortsetter å gå mot strømmen på sponsormarkedet.

I dag offentliggjorde klubben at John Carew og co også neste sesong vil spille med navnet på den veldedige organisasjonen «Acorns» trykket på brystet.