Takling, ill. foto
Takling, ill. foto

Dristig variant på oddsen

Sluttspill i hockey og nederlandsk cup torsdag.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag 5. mars, frist kl. 18.55:
107 Timrå IK - HV 71 U 3,95
113 AZ Alkmaar - NAC Breda (0-1) H 1,80

Totalodds: 7,11

U i 4 av 5 innbyrdes
Sluttspill i Elitserien. Første av inntil syv kamper. Timrå hadde ikke all verden å spille for i innspurten. Grunnspillet ble avsluttet med tre knepne tap og sisteplass blant de åtte kvartfinalistene. Tilnærmet fulltallig mannskap.

HV 71 var heller ikke på topp de siste kampene, og ble nummer fire, to poeng bak andreplassen. Slo ut dagens motstander i semifinalen på vei til fjorårets SM-gull. Ullström mangler i tillegg til noen fravær av mindre betydning.

Det endte 3-3 i tilsvarende kamp 12. februar. Det var den fjerde kampen på rad det sto uavgjort ved ordinær tid mellom disse, etter 6-5 til Timrå her helt i begynnelsen av sesongen. Uavgjortoddsen testes i det som ser ut til å bli nok en jevn affære.

Suverene AZ Alkmaar
Nederlandsk cup. Kvartfinale, ingen retur eller omkamp. AZ skuffet stort forrige sesong. Denne har de vært like stabile som overlegne i Eredivisie, der konkurrentene i realiteten ble parkert allerede før jul. I denne turneringen slo de ut PSV etter ekstraomganger i 3. runde, Achilles fra nivå fire med 3-0 i forrige runde. Ari (a) mister denne kampen også, Swerts (f) er usikker. Pocognoli (f) og Moisander (f) tilbake i troppen.

NAC tok seg videre mot Groningen på straffer i 4. runde. Nærmer seg en av Uefa-cup-plassene etter 2-1-0 mot svak motstand de tre siste i serien. Klare nederlag på tur til Twente og Heerenveen før det igjen. Zwaanswijk (f) og Glissen (m) står begge over med karantene. Lagets suverene toppscorer Amoah (a) er tilbake i trening, men blir neppe involvert.

AZ har et perfekt utgangspunkt for å ta the double til våren. Kun avgitt poeng mot PSV på de syv siste, inkludert handikapp står det 5-1-1. Vi satser på nok en seier med klar margin.

Vurdert av Magnus Wattne