Dimitar Berbatov  (Foto: SCOTT HEPPELL/AP)
Dimitar Berbatov (Foto: SCOTT HEPPELL/AP)

- Sterkt å komme tilbake

Manchester United øket ligaledelsen til syv poeng.

Newcastle - Manchester United 1-2

De som ønsker seg en spennende Premier League-avslutning, venter etter all sannsynlighet forgjeves. Manchester United virker ustoppelige, og leder med syv poeng - med en kamp til gode - på Chelsea.

Men det var Newcastle som tok ledelsen hjemme på St. James' Park.

I det niende minutt glippet Edwin van der Sar et tilsynelatende enkelt skudd fra Gutiérrez. Dansken Peter Løvenkrands var først på returen og kunne enkelt pirke ballen i mål fra rundt fem meter.

Det var Van der Sars første baklengsmål i serien siden møtet med Arsenal 8. november. 1311 serieminutter uten baklengs er er britisk rekord.

- Han sier at han rotet det til. Det måtte jo skje en gang, sier Sir Alex til Sky Sports.

Det gikk bare 10 minutter før United slo tilbake.

John O'Shea kombinerte med Park på høyre før iren fant Wayne Rooney på 15 meter. Landslagsspissen vendte på en femøring og smelte ballen via et Newcastle-bein og opp i nettet. Rooney har nå scoret i sine fem siste seriekamper.

I det 56. minutt falt avgjørelsen. Rooney spilte frem Park. Ryan Taylors forsøk på å bryste ballen tilbake til Harper mislykkes totalt og Dimitar Berbatov fikk en gavepakke. Bulgareren gjorde ingen feil og scoret på åpent mål.

United-manageren er storfornøyd med resultatet.

- Det var sterkt å komme tilbake etter 0-1. Vi var litt uforsiktig i pasningsspillet. Men vi må være fornøyde etter å ha ligget under, sier Ferguson.

Han skryter av motstanderen

- Newcastle var tente. Dette er en stor kamp for dem, og det er en stor klubb. De gjorde jobben og kom til mange gode innlegg. De kunne faktisk ledet 2-0.