Spears får toppkarakter

Mye tyder på at Britney Spears virkelig er tilbake i form. Hun får i alle fall tommelen opp fra anmelderne etter turnéåpningen i New Orleans.

Tirsdag kveld sparket Spears i gang sin «Circus»-turne, og ser ut til å ha fått anmelderne på sin side. «Hun skinner igjen», skriver ContactMusic, mens underholdningsnettstedet E! Online konkluderer med at hun er «Stronger than Yesterday», og henviser med det til en av popstjernens egne låter.

Spears serverte 16 låter, blant dem «Radar», «Boys», «Everytime», «Me Against the Music» samt en «Gimme More»-remiks.

Framføringen ble krydret med blant annet Bollywood-inspirerte dansere og kvelden bød på noen fantastiske illusjonsnumre, melder E! Online. Blant annet ble Spears delt i to – på godt, gammeldags trylleshow-maner. Hun skal også ha tatt seg bryet med å skifte kostyme hele 25 ganger.

Showet endte med en remiks av debutsingelen «Baby... One More Time», før hun forsvant ut i garderoben. Så ble hun klappet ut igjen, og framførte hiter av nyere dato, nemlig «Womanizer» og «Circus».

I New Orleans Arena satt også eksmannen Kevin Federline og bivånte comebacket. Han har gått med på å følge Spears på turneen og får ifølge svenske Aftonbladet 5.000 dollar ukentlig for å reise rundt med ekskona og de to små sønnene, Sean Preston og Jaden James. (©NTB)