wigan  (Foto: PAUL THOMAS/AP)
wigan (Foto: PAUL THOMAS/AP)

- Lampard burde ikke fått score

Steve Bruce surmuler etter tapet for Chelsea.

Wigan røk for Chelsea etter en overtidsscoring av Frank Lampard, som headet i mål i en duell med tidligere lagkamerat Mario Melchiot.

Klager på dommeren
Wigan-manager Steve Bruce sier etter kampen at han mener dommere må være sterkere når de skal ta avgjørelser som får betydning for utfallet av kampen. Han mener Lampard burde vært avblåst for frispark.

- Han har en hånd i ryggen på Melchiot, og når han snur seg rundt gir han ham en dytt, før han header i mål. Jeg har sett reprisen og mener det er åpenbart at dommeren tok feil, sier han til klubbens hjemmeside ifølge Setanta.

Han stiller nå spørsmål ved dommerne.

- Jeg lurer på hvorfor man ikke kan få visse avgjørelser i store kamper. Dommeren må være sterk og dømme på det han ser, og ikke bli påvirket. Dette skjer ofte, og er veldig frustrerende, sier Bruce.

Ser forbedringsmuligheter
Guus Hiddink var lettet over at han kom fra kampen med tre poeng.

- Det er aldri lett å spille helgen etter å ha spilt bra i Mesterligaen onsdag, sier han ifølge Chelseas hjemmeside.

Hiddink roser nøkkelspillerne til Chelsea, som sto frem og vant kampen. John Terry ga Chelsea ledelsen 1-0, og ble med det klubbens mestscorende forsvarer med 35 mål.

Hollenderen vil nå sørge for at Chelsea i større grad klarer å dominere kamper.

- Jeg vil at vi skal klare å drepe kampen tidligere, og dominere i lengre perioder enn det vi gjorde i dag, sier Hiddink.