I RØYKEN: Carlo Ancelotti hevder at han sitter trygt i AC Milan.  (Foto: JOHN MACDOUGALL/AFP)
I RØYKEN: Carlo Ancelotti hevder at han sitter trygt i AC Milan. (Foto: JOHN MACDOUGALL/AFP)

Ancelotti: - Jeg er ikke truet

AC Milans trener Carlo Ancelotti frykter ikke sparken.

AC Milan-Werder Bremen 2-2 (3-3 sammenlagt, Werder videre på bortemål)

Den italienske storklubben AC Milan - med stjerner som Ronaldinho, Kaka, Pato og Beckham i sine rekker - røk torsdag kveld hodestups ut av Uefa-cupen.

LES: Patos superscoring til liten nytte

Tyske Werder Bremen ble for sterke og sikret seg 2-2 på San Siro. Werder gikk dermed videre med 3-3 sammenlagt på bortemålsregelen.

Måtte svare for seg
Etter kampen måtte AC Milans hardt pressede trener Carlo Ancelotti nok en gang svare på spørsmål om sin trenerfremtid hos Serie A-giganten.

- Jeg føler meg ikke truet, selv om jeg tar hele ansvaret for nederlaget, slo Ancelotti fast på pressekonferansen etter kampen.

- Jeg forsøker heller ikke å skjule at denne sesongen har vært en skuffelse for oss. Men nå må vi fokusere på å oppnå sesongens mål som er å avslutte på topp tre i ligaen, fortsatte han.

Koblet til Chelsea
AC Milan ligger på en foreløpig tredjeplass på Serie A-tabellen - to poeng bak Juventus på andreplass og hele 11 poeng bak ligaleder og byrival Inter.

Ancelotti her tidligere blitt nevnt som en het kandidat til å erstatte Chelsea-manager Guus Hiddink på Stamford Bridge i sommer.