Mourinho  (Foto: DANIEL DAL ZENNARO/EPA)
Mourinho (Foto: DANIEL DAL ZENNARO/EPA)

Liverpool kontaktet Mourinho

José Mourinho ble spurt om han var interessert i å trene Liverpool.

Rafael Benitez' fremtid i Liverpool har lenge vært usikker fordi spanjolen så langt ikke har lykkes å komme til enighet om en forlengelse av kontrakten.

Men etter Liverpools sterke 1-0-seier over Real Madrid i Mesterligaen forsøkte Benitez å stoppe alle spekulasjonene.

- Tro meg, jeg blir, sa Benitez på pressekonferansen etter kampen.

Kontaktet Mourinho
Men Liverpools amerikanske eiere skal ikke være like overbevist om at Benitez vil fortsette på Anfield i årene som kommer.

Derfor skal de allerede ha kastet sine øyne på José Mourinho som en mulig erstatter.

Ifølge The Sun skal representanter for klubbeierne ha kontaktet Mourinhos rådgivere for å sjekke ut om Inter-sjefen kunne være interessert i managerjobben i Liverpool.

- Amerikanerne hadde lest i avisene at Mourinho var interessert i å komme tilbake til Premier League, og ønsket å sjekke ut om han virkelig mente det, sier en Liverpool-insider til The Sun.

- Men det var ikke et konkret jobbtilbud. Det var bare for å sjekke ut om han kunne være interessert dersom Rafa ville forlate klubben, fortsetter han.

Se hva Benitez sa om sin egen Liverpool-fremtid etter seieren over Real Madrid:

289222

Benitez ønsker seg forsikringer om at han har full kontroll over Liverpools overgangspolitikk, og mer innflytelse på klubbens ungdomsavdeling før han forlenger.

Mot enighet
Det har så langt Liverpools amerikanske eiere George Gillett og Tom Hicks foreløpig ikke godtatt, men engelske medier hevder å ha kjennskap til at partene nå nærmer seg enighet.

Benitez' nye kontrakt vil trolig strekke seg over de neste fire årene - om han får kravene innfridd.

Mourinho var en av kandidatene til å erstatte Gerard Houllier på Anfield for fem år siden - før Benitez fikk jobben.

Inters karismatiske trener Mourinho har ved flere anledninger hintet om at han ønsker seg en retur til Premier League i fremtiden.