(Foto: Erichsen, Jarl Fr./SCANPIX)
(Foto: Erichsen, Jarl Fr./SCANPIX)

Går for Oilers på egen is

Hjemmesterke siddiser får tillit på oddsen i kveldens kvartfinale.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag 27. februar, frist kl. 18.25:
13 Stavanger - Storhamar H 1,80
30 Benfica - Leixões (0-1) U 3,30

Totalodds: 5,94

Avgjør på hjemmestyrken
Sluttspill. Storhamar sikret første stikk i denne duellen, som kan gå over inntil syv kamper. Seieren kom i tillagt tid da lagene spilte 2-2 på Hamar tidligere i uken. Stavanger var ikke helt på topp i sesonginnspurten, men så var også løpet om de to øverste plassene kjørt, og en plass blant de fem i boks. Trygg og Sundin er fortsatt ute med skader.

Storhamar endte på plassen bak Oilers, 18 poeng dårligere. Avsluttet seriespillet sterkt, riktignok med et forholdsvis enkelt program. Vant skuddstatistikken 33-29 i den første kampen mellom disse, der Stavanger var i føringen to ganger. Ingen store mannskapsproblemer.

3-1 i tilsvarende kamp for litt over en måned siden. Etter det jevne oppgjøret mellom lagene på onsdag, tror vi Stavanger igjen viser seg sterkest på egen is. Brukbare 1,80 spilles.

Knapp hjemmeseier i toppkampen
Portugisisk liga. Benfica gikk på et kostbart 2-3-nederlag for Sporting sist, byrivalen krøp dermed opp i ryggen på vertene med samme poengsum. Poengdeling mot Porto i forrige borteopptreden, mens de tre siste hjemmekampene i serien er vunnet. Ingen Sidnei (f) i troppen, Suazo (a) har vært ute en tid. Yebda (m) soner.

Leixões tilbrakte deler av høsten på tabelltopp, men har måttet se landets tre storklubber innta sine vante plasseringer. 2-5-1 er status etter nyttår, tap for Porto på bortebane og hele fire målløse oppgjør inkludert. Toppscorer Wesley (a) fortsatt ute.

Som oddsen indikerer er hjemmeseier nærliggende. Sjansen for at den blir av den knepne sorten synes også relativt stor, og et U-spill med 0-1 fra start kan forsøkes.

Vurdert av Magnus Wattne