Saksøker Morgan Freeman

Kvinnen som lot Morgan Freeman kjøre bilen sin da han krasjet i fjor høst, går nå til sak mot ham.

Årsaken er ifølge Reuters at hun ønsker å renvaskes for påstandene om at hun var hans elskerinne. Hun ønsker også å få dekket utgiftene sine til lege, så vel som erstatning for «smerte, lidelse, tapt arbeidsinntekt», og for at hun har fått varig mén i form av nedsatt korttidshukommelse, skriver TMZ.

Demaris Meyer (48), som passasjeren heter, sier at hun og Freeman møttes ulykkeskvelden på en golfklubb hvor de spiste med felles venner – og at hun ikke hadde en affære med den kjente skuespilleren. Han tilbød henne derimot å overnatte etter den festlige kvelden på byen.

På pressekonferansen som Meyer innkalte til i går ved hjelp av kjendisadvokaten Gloria Allred, hevdet hun at Freeman hadde drukket tett – til tross for at politiet ikke har tatt ut tiltale mot skuespilleren.

Det var 48 år gamle Meyers bil de kjørte i da ulykken skjedde i august i fjor. Freeman, som da var 71 år, kjørte og måtte klippes ut av vraket av bilen, som hadde rullet rundt flere ganger etter å ha kjørt av veien i Mississippi. Han brakk armen og albuen, og skadet skulderen.

Bare få dager etter ulykken kom nyheten om at Morgan Freeman og kona Myrna Colley-Lee skilte lag etter 24 års ekteskap, og at de hadde vært separert siden desember 2007. (©NTB)