Paolo Guerrero (Hamburg), Sascha Riether (Wolfsburg) (Foto: SCANPIX)
Paolo Guerrero (Hamburg), Sascha Riether (Wolfsburg) (Foto: SCANPIX)

Uefa-dobbel på langoddsen

Hjemmesterke Wolfsburg får tillit på en dobbel til frisk totalodds.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag 26. februar, frist kl. 18.55:
96 Wolfsburg - Paris SG H 1,75
102 Udinese - Lech Poznan U 3,85

Totalodds: 6,74

Ustoppelige på eget gress
Uefa-cup, 3. runde. To sene scoringer sikret et reservepreget PSG 2-0-ledelse fra den første kampen. Tyskerne fulgte opp med hjemmeseier over sterke Hertha i helgen. Den hardt stasende klubben er Bundesligas beste hjemmelag med 9-1-0, og har vunnet samtlige kamper på eget gress i denne turneringen. Kaptein Josue (m) soner karantene, toppscorer Grafite (a) har vært ute i lang tid.

Gjestene tapte to verdifulle poeng da det ble 0-0 mot Grenoble lørdag. Trener Le Guen har nedprioritert denne turneringen konsekvent så langt, avansement ble sikret med 4-0-seier over et allerede kvalifisert Twente i siste gruppespillskamp. Som vertene trives de normalt klart best på eget gress. Le Guen forventes å holde fast på rotasjonspolitikken her, blant annet benkes trolig storscorer Hoarau, som sto for begge målene i den første kampen.

Hjemmesterke Wolfsburg skal ha en solid sjanse til seieren, spesielt når også ettmålstap og tomålstap med bortemål holder for gjestene. 1,75 spilles.

Jevnere enn oddsen indikerer
Udinese styrte mot en komfortabel seier før Lech kom sterkt tilbake i 2-2-kampen for en uke siden. I Serie A har vertene vist klar bedring før 0-1-tapet for Torino i helgen. Førstekeeper Handanovic er uaktuell etter skaden han pådro seg i Poznan. Sanchez (a) er suspendert, og det må påregnes rotering på laget akkurat som i de foregående Uefa-cup-kampene.

Den polske ligaen tar til etter nesten tre måneders ferie kommende helg. Dagens gjester innehar en knepen tabelledelse etter halvspilt sesong. I gruppespillet ble det tap i Moskva og seier i Feyenoord på reisene. Få problemer med Peszko (m) tilbake etter endt karantene.

Motiverte gjester er undervurdert i denne fordelingen. Udinese tar seg dessuten videre både med 0-0 og 1-1. 3,85 er over gjennomsnittet i markedet, og et aktuelt langskudd når oddsen er satt ned på alle de interessante H/B-spillene.

Vurdert av Magnus Wattne