Britneys paparazzi-eks voldsanklaget

Adnan Ghalib, paparazzifotografen som en kort tid var kjæreste med Britney Spears i hennes verste periode, er nå voldsanklaget.

Selv er han forsvunnet, ifølge AP. Påtalemyndighetene hevder at 36 år gamle Ghalib brukte bilen sin til å kjøre ned et bud som skulle varsle ham om besøksforbudet som Spears far hadde bedt om.

Budet måtte klynge seg til bilpanseret for ikke å komme i klem, og brakk håndleddet. Nå står Adnan Ghalib overfor en mulig tiltale om overfall med dødelig våpen, vold og for å ha stukket av etter en påkjørsel. Han dukket ikke opp i retten mandag, slik han var pålagt – og er etter sigende altså borte.

Jamie Spears gikk til retten mandag med ønske om besøksforbud for tre menn som tidligere har vært involvert i datteren Britneys liv: Manager og «bestevenn» Osama «Sam» Lutfi, som han kalte «et rovdyr», advokaten Jon Eardley og altså Adnan Ghalib.

De prøver ifølge pappa Spears fortsatt å vinne innpass hos henne, og angivelig å sabotere farens vergemål. Han ønsker at de skal holde seg unna de neste tre årene. Dommeren har gitt en midlertidig forlengelse, melder AP. (©NTB)