Martin Andresen / Erik Huseklepp  (Foto: Scanpix/)
Martin Andresen / Erik Huseklepp (Foto: Scanpix/)

Gjør deg klar for fotballfest

Snart braker Tippeligaen løs. Sjekk hvordan du forbereder deg - og bli med i trekningen av Xbox-spillkonsoller, Xbox-spill og gratis årsabonnement på Sumo.

Lørdag 14. mars sparkes den norske fotballsesongen i gang. Som tidligere sesonger ser du også i år hvert spark på ballen direkte på tv2sporten.no - med de beste kommentatorene, ekspertene og analysene!

Se treningskamper og samtlige Tippeliga-kamper direkte i TV 2 Sportens livesenter i 2009

xbox360-230
xbox360-230

TV 2-revolusjon på nett
TV 2 lanserer en helt ny og revolusjonerende web-tv-løsning til seriestart. Dette er bygget på Microsofts Silverlight-teknologi, og er skreddersydd for å gjøre fotballopplevelsen på TV 2 enda bedre enn før. For å kunne ta del i fotballopplevelsen er det nødvendig å laste ned et lite program på PC-en din. Silverlight vil fremover også bli den sentrale medieavspilleren for alt videoinnhold på TV 2s nettsider.

Alle som installerer eller har installert Silverlight kan på denne siden melde seg på i trekningen av flotte premier. Hver dag deler vi ut ti årskort på TV 2 Sumo Gull som gir deg tilgang til alt innhold fra TV 2 - inkludert alle de 240 Tippeliga-kampene som spilles i år. I tillegg deler vi hver dag ut et Fifa 2009 Xbox-spill fra EA Sports. Og selve godbiten - før seriestart trekker vi også ut to heldige som får hver sin Xbox spillkonsoll.

Alt du trenger å gjøre er å sende oss en e-post fra skjemaet som ligger som Silverlight like under. Har du ikke installert Silverlight ennå, følg linken som dukker opp i stedet. Det er viktig at e-posten er gyldig, siden all kommunikasjon vil foregå via samme e-postadresse.

Get Microsoft Silverlight

Vises ikke lenken? I så fall kan du installere Microsoft Silverlight direkte her!
(Etter at du har installert Silverlight kan du bli nødt for å laste denne siden på nytt. Det kan gjøres ved å trykke F5 på tastaturet.)

Livesenteret som gir deg alt
I vårt nye livesenter får du alt samlet på ett sted:

FIFA230
FIFA230

- Samtlige kamper fra Tippeligaen
- Kamper fra cupen for herrer og kvinner
- Kamper fra Toppserien
- Uefa-cup-kamper
- La Manga Cup
- Landskamper
- Treningskamper

Som om ikke dette var nok vil du også kunne se en rekke andre sportssendinger i vårt livesenter og Sumo web-TV. Håndballinteresserte ser blant annet kamper fra toppserien for herrer og kvinner, EHF-cupen, Cupvinnercupen, EM, NM og Tysk Bundesliga.

Andre godbiter vi kan tilby er boksing og sykkel, og liveoppdateringer fra samtlige store europeiske fotballigaer.

I tillegg til alt dette får du selvsagt FotballXtra, TV 2s sportsnyheter og alle andre sportsmagasiner TV 2 produserer.

Kort oppsummert kan vi si at vi er den eneste aktøren som tilbyr deg den komplette sportspakken.

Dette skjer utover 2009, men vinteren er heller ikke noen dødtid når det gjelder sport. I vårt livesenter kan du i vinter se alle kampene fra håndball-VM for menn, boksestevner og La Manga Cup.

Daniel Nannskog / Panzer  (Foto: Scanpix/)
Daniel Nannskog / Panzer (Foto: Scanpix/)