Syltet røye
Prøv denne nydelige retten fra Tuddal Høyfjellshotell i Telemark. Røye er småørret og den serveres på salatseng med rømmedressing.
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
4 små «porsjons» røyer eller 4 stk fileter av røye eller små ørret Lake Ca 1 vann Ca 1 ½ dl 35 % eddik eller ½ liter 5 % eddik 5 dl sukker 2 ss salt 1 pose sursildkrydder (se i krydderhyllen på butikken , Hindu krydder ) 2-3 laurbærblad Kok opp alle ingredienser til laken og la den stå og trekke smak 10-15 min. Skyll godt ev fileterfisk og legg i den kokende laken. Trekk kasserollen vekk fra platen
Logg inn for å lese denne artikkelen
Om du ikke har en TV 2-konto fra før kan du lage en, helt uten kostnad!
Artikkelen er oppdatert