John Carew  (Foto: GLYN KIRK/AFP)
John Carew (Foto: GLYN KIRK/AFP)

Villa vraker stjernene

Men John Carew får bli med til Moskva.

Etter 0-1-tap for Chelsea i helgen satser nå Aston Villa-manager Martin O'Neill alt på å holde fjerdeplassen i Premier League - og med det mulighet for spill i Mesterligaen neste sesong.

Prioriterer ligaen
Før returmøtet med CSKA Moskva velger O'Neill å hvile åtte førstelagsspillere, og signaliserer dermed klart hva som har førsteprioritet. Første kamp mot russerne endte 1-1 på Villa Park.

De som ikke er med til torsdagens kamp i Moskva er Gareth Barry, Brad Friedel, Emile Heskey, James Milner, Ashley Young, Gabriel Agbonlahor, Carlos Cuellar og Stiliyan Petrov.

Mange unggutter
Luke Young, Curtis Davies, Zat Knight og John Carew er blant de få erfarne spillerne i troppen, som innehar mer ukjente navn som Elliott Parish, Eric Lichaj, Ciaran Clark, Shane Lowry, Barry Bannan og Mark Albrighton.

- Vi har noen spillere som er skadet, og noen som trenger hvile før den viktige siste tredjedelen av sesongen, sier O'Neill.

John Carew scoret Villas mål i den første kampen, mens Vagner Love puttet for russerne.

- Jeg gleder meg alltid til fotballkamper, men det kommer til å bli både kaldere og vanskeligere på en annen bane i bortekampen. Det blir en stor utfordringen.

- Noen er ute, siden de har spilt mange kamper. Vi har viktige kamper foran oss, så jeg synes det er naturlig å endre laget litt.

Carew fikk kunne spille de siste 20 minuttene da Chelsea slo Aston Villa 1-0 på Villa Park i helgen.

- Jeg tenker ikke på den kampen nå lenger, men vi hadde en stor mulighet, siden vi lå foran dem. Nå er vi litt bak dem, men vi kan fremdeles oppnå store ting denne sesongen. Vi må bare legge den kampen bak oss, sier han til Sky Sports.