Vagner Love (Foto: SIMON DAWSON/AP)
Vagner Love (Foto: SIMON DAWSON/AP)

Er dette Drogbas erstatter?

Chelsea har en brasiliansk spiss i kikkerten.

Didier Drogba har jevnlig vært linket bort fra Chelsea siden han signerte for dem i 2004.

Vil selge til Inter
Men denne sesongen skal sutringen hans, kombinert med svak innsats grunnet skader og liten tillit fra Luiz Felipe Scolari, ha ført til at klubbeldelsen i Chelsea er villig til å selge 30-åringen for en god slump penger, skriver The Times.

Drogba ble kjøpt inn for 24 millioner pund. Dersom Chelsea kan få en lignende sum nå, skal de være klar til å selge. Kontrakten hans går ut neste sommer. Han har forsøkt å få i gang forhandlinger om en forlengelse, men hittil har ikke Chelsea vært villige til det.

Drømmescenariet skal være å selge Drogba til Jose Mourinho i Inter, og på den måten få midler til å kjøpe brasilianske Vagner Love (24) fra CSKA Moskva. Love bøtter inn mål i russisk fotball, og scoret mot Aston Villa i Uefacupen i forrige uke. Gamleklubben Marseille er også interessert i Drogba.

Bør Chelsea selge Drogba? Si din mening nederst i saken!

Gode kontakter
Vikarmanager Guus Hiddink, som har god kjennskap til russisk fotball etter noen år som russisk landslagstrener skal ha anbefalt Love til klubbeier Roman Abramovitsj. Siden CSKA er eid av Abramovitsj sitt tidligere oljeselskap Sibneft, som har sponset klubben, skulle grunnlaget for en handel være lagt. Verdien på Love skal være rundt 15 millioner pund.

Vagner Love er også på ønskelisten til David Moyes i Everton. De forbereder et bud på spissen, etter at en låneavtale gikk i vasken i fjor sommer. Tottenham er også på sporet av Love.

Didier Drogba (Foto:
  ADRIAN DENNIS/AFP)
Didier Drogba (Foto: ADRIAN DENNIS/AFP)