Hotel Cæsar
Hotel Cæsar

Bli «Hotel Cæsar»-statist

Nå har du mulighet til å sjekke inn på Norges mest kjente hotell.

Hver uke bidrar mellom 60-90 statister i «Hotel Cæsar». Nå har du mulighet til å bli en av dem!

Registrer deg her!

Nå har du muligheten til å jobbe med Elin Sogn og de andre i «Hotel Cæsar».
Nå har du muligheten til å jobbe med Elin Sogn og de andre i «Hotel Cæsar».

Ny sesong - nye muligheter

Statistene er en viktig del av «Hotel Cæsar». Hvordan ville for eksempel hotellobbyen sett ut, dersom det kun var Svein i resepsjonen og Cecilie i baren?

Det er et stort mangfold i hva slags mennesker «Cæsar» trenger, og som Astrid en gang sa: «Hotel Cæsar skal være et hjem for oss, og et hjem for deg».

Alle kan være statister, men har du erfaring fra dramaundervisning, amatørteater eller lignende, er dette meget positivt. Statistavdelingen booker også inn mindre roller, hvor man har replikker.

Har du lyst til å sjekke inn på «Hotel Cæsar» og oppleve hvordan Norges lengstlevende såpeserie lages? Grip muligheten og registrer deg som statist i dag!

Registrer deg her!

Statistinfo

- Menn i alderen 30-40 år oppfordres til å registrere seg.
- Innspillingene foregår klokken 08:00 til 17:00 mandag til fredag. Dersom du er i full jobb og ikke har mulighet til å ta fri i dette tidsrommet, blir det vanskelig å få statistoppdrag.
- Vi filmer kun i Oslo-området. Bor du langt unna, må du være villig til å ta turen til Oslo og dekke reise- og bokostnader selv.
- Legg ved et bilde som viser ansiktet ditt tydelig, og gjerne et i fullfigur.
- Statister uten bilde vil bli slettet fra arkivet.

Registrer deg her!

- Ingen dager er like

Cecilie Hauan (24) spiller en av servitørene i «Hotel Cæsar». Hun beskriver arbeidsdagene som spennende.

- Ingen dager er like. Jeg har fått masse replikker - noe jeg selvfølgelig tar seriøst og som en utfordring - og jeg har fått være med på mye forskjellig, sier hun.

Registrer deg her!

Cecilie Hauan (24) spiller en av servitørene i «Hotel Cæsar».
Cecilie Hauan (24) spiller en av servitørene i «Hotel Cæsar».

Prøvespilte for «Liv»

Cecilies første møte med «Hotel Cæsar» var da hun prøvespilte for rollen som Liv i 2005. Rollen gikk som kjent til Natalie Tonga, men Cecilie var allikevel ikke ute av bildet.

- Seks måneder etter Liv-auditionen, ble jeg oppringt av de statistansvarlige. De spurte om jeg kunne tenke meg å komme inn og spille to scener: Én med Anette Hoff, og én med Ingrid Nordby. Senere samme år ringte de og spurte om jeg ville ha jobb på «Joli», som fast statist. Nå har sønnen min på 2 ½ også blitt statist, sier hun.

Registrer deg her!

For deg som liker utfordringer

Cecilie oppfordrer publikum til å registrere seg som statist, men røper at yrket kan være hardt og krevende.

- Det er ikke noe for alle og enhver, men jeg anbefaler dem som liker utfordringer - og liker å jobbe innenfor TV - om å søke. Det finnes mulighet å bli fast statist hvis du utmerker deg og viser at du tar statistjobben seriøst.

- Har du en morsom statisthistorie å fortelle?

- Vi har hatt mange morsomme historier, men husker spesielt fra lunsjrommet hvor Pelle hadde problemer med å ikke si «assa». Men det ble visst vanskelig, fordi under opptak endte det med at han fortsatte å si «assa» etter hver setning og vi andre kunne ikke la være å le, sier Cecilie.

Registrer deg her!