Frustrerte Fruer
Frustrerte Fruer

Fruene frykter sparekniven

«Frustrerte Fruers» manusforfatter Marc Cherry lar ingen av skuespillere føle seg trygge.

Nicolette Sheridans exit fra suksesserien «Frustrerte Fruer» har gjort at flere av de andre stjernene nå skjelver i buksene.

Ryktet på settet er at ingen lenger er trygge fra manusforfatter Marc Cherrys giftige, dramatiske og - ikke minst - potensielt dødelige scenarioer.

Frykter de vil få marsjordre

Frustrerte Fruer
Frustrerte Fruer

- Alle i Wisteria Lane er utsatt, hvem som helst av oss kan være nestemann til å forsvinne ut av serien, innrømmet Dana Delany, som spiller Katherine, da hun i helgen deltok på Independent Spirit Awards.

- Absolutt alle skuespillerne går nå rundt å venter på beskjed om at også deres dager er talte. Jeg tror Marc liker å holde folk på tå hev, sier hun til Entertainment Weekly.

Og det er den samme manusforfatteren som nå har bekreftet at Nicollette Sheridans exit blir av det permanente slaget. «Edie Britt» vil bli drept i en dramatisk finale. Det skriver 3News.

Hvem, hva og hvordan vil produksjonen forstatt ikke si noe om, men det har også blitt bekreftet at Edie forlater Wisteria Lane for godt i sesongen som nå visese på TV 2.

Les også: Fruene får psykologskryt
Les mer om «Frustrerte Fruer» her.