LisaRinna alene1024
LisaRinna alene1024

- Jeg ser ut som et misfoster

TV-stjernen Lisa Rinna er ikke til å kjenne igjen etter sine mislykkede skjønnhetsoperasjoner.

Se før- og etter-bildene i bildespesialen ovenfor

OPERERT: Lisa Rinna på den røde løperen under årets Oscar-utdeling.
OPERERT: Lisa Rinna på den røde løperen under årets Oscar-utdeling.

Under nattens Oscar-utdeling jobbet Lisa Rinna som reporter for TV-kanalen TVGuide, hun er nesten ikke til å kjenne igjen lenger...

Les blogg: Sørpe full på Oscar-utdelingen?

Angrer på inngrep

På 90-tallet var hun mest kjent som såpestjerne fra TV-serien «Melrose Place», men så ble det stille fra henne. Samtidig som jobbtilbudene ble færre, har antallet kirurgiske inngrep blitt flere. I natt var Lisa Rinna ikke til å kjenne igjen. Alle skjønnhetsoperasjonen har forandret ansiktet hennes betraktelig.

Lisa Rinna har tidligere sagt at hun angrer på inngrepene hun har gjort i kinnene.

- Jeg fikk middelet Juvederm sprøytet inn i kinnene mine. Jeg overdrev det hele - virkelig. Første gang jeg så meg selv etter inngrepet tenkte jeg «Åh, Jesus. Det ser ikke bra ut. Det er ikke bra». Jeg lærte at jeg egentlig ikke trengte det. Man blir eldre og mer usikker og tror man trenger denne typen inngrep, fortalte Rinna til Momlogic.

Les også: - Adopter meg, Angelina

Elsker Botox

Men hun er fremdeles en stor fan av Botox.

- Det er toppen. Det forandrer ikke fasongen på ansiktet mitt. Når man forandrer på ansiktet, så ser man ikke ut som seg selv, sa stjernen som må sies å ha forandret utseende voldsomt siden vi først så henne i såpeserien Melrose Place på 90-tallet.

- Det er en ting å se friskere og mer opplagt ut. Jeg ser ut som et misfoster. Jeg sa alltid at jeg ikke ville forandre på fjeset mitt, men jeg gjorde det. Jeg ser dum ut. Det er så opplagt. jeg brukte å synes at andre ikke hadde noe med det, men da dette hendte, forsto jeg at jeg ikke kunne skjule det, sa hun.

Sitt livs største tabbe

80-tallsstjernen Jennifer Grey gikk den røde løperen på Oscar i natt, og det var vanskelig å kjenne igjen skuespilleren som danset seg inn i rampelyset på slutten av 80-tallet. En rekke plastiske operasjoner har gjort stjernen ugjenkjennelig.

Til britiske Channel 5 har hun tidligere innrømmet at å fikse på nesa er hennes livs største tabbe.

Les mer: - Skulle ønske du var her, Heath
Les også: Vant åtte Oscar, men ingen kjærlighet

- Spesiell type doktor

Mickey Rourke var en av de store nominerte favorittene foran nattens Oscar-utdeling. Hans mange mislykkede plastiske operasjoner han fått ham til å se ut som en helt annen mann. Skuespilleren har vært temmelig åpen om sine inngrep, som startet da han ville forsøke å rette på skader han hadde fått i ansiktet på grunn av boksing.

- Jeg gikk til en spesiell type doktor. Jeg trodde det ville forandre på ting, har han tidligere innrømmet.

Les også: Sean Penn vant, hyllet Mickey Rourke

Se video: Se filmklipp fra «Milk»

Se kjolene fra den røde løperen:

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk ut «God kveld Norge»

FØR  OG ETTER: Lisa Rinna slik hun så ut på 90 tallet (t.v.) og slik hun ser  ut i dag.
FØR OG ETTER: Lisa Rinna slik hun så ut på 90 tallet (t.v.) og slik hun ser ut i dag.
FØR  OG ETTER: Til venstre ser du Mickey Rourke slik han så ut på 80 tallet,  og til høyre slik han så ut under Oscar utdelingen i natt.
FØR OG ETTER: Til venstre ser du Mickey Rourke slik han så ut på 80 tallet, og til høyre slik han så ut under Oscar utdelingen i natt.
FØR  OG ETTER: Jennifer Grey slik hun så ut da hun spilte i filmen «Dirty  dancing» i 1987 (t.v.). Til høyre ser du hvordan stjernen så ut i da  hun ankom Oscar utdelingen i natt.
FØR OG ETTER: Jennifer Grey slik hun så ut da hun spilte i filmen «Dirty dancing» i 1987 (t.v.). Til høyre ser du hvordan stjernen så ut i da hun ankom Oscar utdelingen i natt.