Alexander Rybak
Alexander Rybak

Utlendingene elsker Alexander

- Lätt 12 poäng från Sverige!

Alexander Rybaks hit «Fairytale» har allerede blitt en stor hit på YouTube. Totalt har de versjonene av sangen som ligger ute allerede i overkant av 200.000 visninger på det populære nettstedet.

Les også: Se da Alexander tapte for Tone

Lover full pott

Og at utlendingene elsker Alexander, det er det liten tvil om. Blant de nærmere 1000 kommentarene til videoene er det stort sett utelukkende positive tilbakemeldinger.

- Lätt 12 poäng från Sverige, skriver en svenske, mens en annen lover 12 poeng fra Hellas. Også tyskerne gjør seg bemerket, her kommer det nye lovnader om full pott i finalen. En spanjol, en ire og en finlender vil også gjerne gi 12 poeng til Rybak fra sine respektive land.

Og det er flere svensker som er imponert. - Dette er den beste Melodi Grand Prix-sangen noen sinne. Må helt klart vinne i Moskva, skriver en annen.

- Jeg er totalt hektet på denne sangen. Elsker fremføringen, rytmen og ikke mist kor-biten, skriver en engelskspråklig kommentator.

Les også: Endelig fikk Alexander (22) lappen

Stor optimisme

Blant de norske som skriver kommentarer er det stor optimisme som råder.

- Vi kan vinne hele Grand Prix, skriver flere inn, og mange har allerede begynt å diskutere hvor i Norge den internasjonale finalen skal arrangeres i 2010.

Blant de andre som lovpriser sangen er det også en som mener Simon Cowell må signere Rybak med en gang, mens en annen mener dette er den beste GP-sangen siden ABBAs «Waterloo».

Se Alexander Rybaks opptreden, og se hva som skrives om Norges nye yndling her (TV 2 er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider.)

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk ut «God kveld Norge»