Annie Lennox kaller berømmelse for «giftig»

Annie Lennox har alltid beskyttet døtrene Lola (18) og Tali (15) fra rampelyset.

– Jeg gjorde meg alltid omhu at jeg ikke fortalte historier til sladrebladene, og viste at livet mitt og barna mine pent ble holdt unna det, sier hun til CNN, og sier hun ikke synes det har vært særlig vanskelig.

– Deler av det jeg gjør er offentlig, men jeg har alltid skilt mellom det og hvem jeg er som person privat, sier 54 år gamle Lennox videre. Hun er lite begeistret for berømmelse for berømmelsens egen del, og sier det er «en svært giftig ting».

– Kjendisindustrien er svært så rå, og når du bommer og privatlivet ditt blir brutalt invadert, som når du har problemer i ditt eget liv slik vi alle opplever – og alle bildene av deg, hundene dine, barna dine, innsiden av hjemmet ditt klines utover alle førstesidene, ja, så tror jeg det er et lite sunt sted å være.

Eurythmics-stjernen sier at da hun fikk døtrene, som har Uri Fruchtmann som far, så fokuserte hun på helt andre ting.

– Jeg hadde barna mine, og jeg forandret meg så mye – inni meg selv. Det var som en slags evolusjon og modning, sier hun i intervjuet.

Samlealbumet «The Annie Lennox Collection» er akkurat sluppet. Det er den avsluttende oppsummeringen av hennes 30 år lange samarbeid med plateselskapet Sony Music. (©NTB)