Gibson snakker om Spears-sympatien

I mars i fjor skapte det store overskrifter da Mel Gibson inviterte Britney Spears ut på middag.

Mel Gibson og Britney Spears ble fotografert mens de spiste middag sammen på en restaurant i Los Angeles, og i mai ble Britney Spears med Mel Gibson og familien hans på ferie til Costa Rica.

Unge Spears hadde da vært innlagt på rehabiliteringsklinikker og også fått psykiatrisk hjelp, samtidig som hun lå i en vanskelig omsorgsstrid med eksmannen om omsorgen for sine to sønner. Gibson på sin side var ute i hardt vær for et par år siden, da han ble pågrepet i fylla, kom med antisemittiske uttalelser – og nedsettende kommentarer om kvinner.

Og nå snakker Gibson ut om sin Britney-sympati. Ifølge magasinet OK! sier han: – Hun er ei flott jente som gikk igjennom tøffe ting. Du ser disse unge menneskene i underholdningsindustrien, og du føler nærmest at den stakkars ungen blir steinet. Jeg følte bare at hun var alene, og derfor ringte jeg til henne. Hun har det fint nå.

Gibson vil ikke ta noen ære for at popstjernen nå virker friskere og gladere enn på lenge. – Det har ikke noe med meg å gjøre. Hun klarte å komme seg igjennom dette, og faren hennes er en virkelig helt. (©NTB)