Jo Wood seilte ned catwalken

Jo Wood (53) lar seg ikke affisere av at ektemannen Ron Wood vraket henne i alderspanikk – men får en ny giv som motemodell.

Under helgens moteuke i London gikk Jo modell for den britiske kultdesigneren Vivienne Westwood, og fikk stormende applaus.

På første rad ved catwalken satt – i tillegg til kjendiser som Kanye West, Lily Cole og Pixie Geldof – også det tidligere ekteparet Woods felles datter Leah, som heiet på mamma, melder The Sun.

Jo Wood har også tidligere vært modell, og viste at hun fremdeles henger godt med der hun viste en rekke Westwood-kreasjoner.

Mens Ronnie Wood vraket henne til fordel for en 20 år gammel russisk servitrise, har Jo Wood erklært at hun ikke vil finne seg noen toyboy, selv om hun i forrige uke festet sammen med en ung beundrer. Hun kommer også snart til å kutte ut klubblivet, sa hun til The Sun.

– Jeg kommer ikke til å gjøre en Ronnie Wood. Den unge mannen var flott, men jeg vil holde meg til menn på min egen alder. Datteren min, Leah, skal ha barn i mai. Når barnet er født, da er det over og ut for meg. Jeg skal være en ordentlig bestemor. (©NTB)