Manshow_Sumo_0212
Manshow_Sumo_0212

Villere enn noensinde

"Manshow" har smelt to damer på tjukka og avreagerer med å lage en sesong villere enn noensinne. I en tid med både finans og prostitusjonskrise vil de lyse opp livet til ekte mannfolk og oppdrar rådløse kvinnfolk.

I "Manshows" sesongpremiere avsløres det at Håvard Lilleheie har slurva med prevensjonen og gjort kona gravid. Dette har gitt han et stort dilemma, men han har fattet en beslutning og valgt å beholde kona.

Morten Ramm har sett seg lei på at alle superheltene som er lagd er så like og laget film om verdens første superhelt med Downs Syndrom, superhelten Chromo.

Mannehelten Alex Rosen kommer for å lære Håvard hvordan man behandler spedbarn uten å fremstå som en femiklump.

Og: Det er duket for en real showdown når Norges mest utilregnelige menn, Alex rosen og Morten Ramm, kjemper mot hverandre i en amerikansk wrestling match hvor alt er lov.

Heltelegene Mads Gilber og Erik Fosse har kommet hjem fra Palestina og vendt tilbake til sitt daglige virke med å bekjempe kjønnssykdommer på Olafia Klinikken i Oslo.

Sist, men ikke minst er det klart for TV-premiere på den nusselige barne-tv karakteren "Snabelfanten". En artig krabat løselig basert på "Fantorangen", som sørger for at "Manshow" vil erobre familiepublikummet før sesongen er omme.


Se "Manshow" på TV 2 Zebra tirsdag 24. februar kl. 22:25.