Premier League
Premier League

Sats på denne dobbelen

Svensk hockey og en variert fotballmeny på langoddsen mandag.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag 23. februar, frist kl. 18.55:
99 Rögle - Färjest - over/under 5,5 mål H 1,90
103 Metz - Lens H 2,20

Totalodds: 4,18

Angrepsvillige gjester
Elitserien. Tre runder gjenstår av grunnspillet. Rögle tapte i spilleforlengelsen mot Skelleftå før helgen. Skjebnekampen mot MODO nest sist ble vunnet 6-2, og dermed er det bare to poeng som skiller de to lagene i kampen om å unngå nest sisteplass og nedrykkskvalifisering. Ingen store mannskapsproblemer.

Färjestad har med fire strake seirer parkert resten i kampen om seriemesterskapet. I denne hallen har de én seier og ett tap tidligere i sesongen. Trass en klar tabelledelse har ikke åtte bortekamper i 2009 gitt bedre uttelling enn 2-1-5.

Rögle har over 5,5 mål i 4 av sine 7 siste. Färjestad har fire målfester på rad med over åtte scoringer i snitt per kamp. Vi prøver et over-spill til 1,90.

Hjemmeseier i toppkampen
Ligue 2. Toppkamp mellom to lag som i tråd med forventningene er på vei tilbake til Ligue 1. Etter en svak periode før jul, har vertene kommet sterkt med 4-1-0 på fem seriekamper etter vinterpausen. Fortsatt noen fravær, men ingen nye siden sist.

Lens er ikke mye dårligere med 3-1-1-form. Med fem poeng ned til dagens motstander kan de si seg veldig fornøyd med ett poeng til hver i denne kampen. Laurenti (f) og Roudet (m) stadig uaktuelle.

Vertene har vært mest overbevisende av disse to den siste tiden. På eget gress skal sjansen til seier være god nok til å teste 2,20.

Vurdert av Magnus Wattne