jennifer aniston, brangelina
jennifer aniston, brangelina

Jennifer risikerer å møte Brangelina

Jennifer Aniston skal dele ut en Oscar i kveld. Det innebærer at hun risikerer å støte på Brad og Angelina.

I kveld er det klart for den store «Oscar»-utdelingen i USA. Som vanlig er det like stort fokus på kjendisene og kjolene som det er på selve prestasjonene.

Les også: TV 2 Underholdnings leseres favoritter til Oscar

Les også: Rourke og Winslet er Oscar-favoritter

Nominert til hver sin pris

Skuespiller Jennifer Aniston har sagt «ja» til å presentere en «Oscar» - velvitende om at dette kan medføre at hun støter på eksen Brad Pitt med kona Angelina Jolie. Aniston skal visstnok ikke ha møtt Pitt etter at de ble skilt for fire år siden.

Både Brad og Angelina er nominert til Oscar i kategoriene beste mannlige rolle og beste kvinnelige rolle for henholdsvis «Benjamin Button» og «Changeling».

Ifølge OK Magazine skal Jennifer ha brukt lørdagskvelden på å roe nervene med et eget «Oscar»-vorspiel på fasjonable Beverly Hills Hotel. Over hundre gjester skal ha deltatt på festen.

Angelina vil vinne den røde løperen

Nå ser det ut til at det også blir en duell mellom Jennifer og Angelina om hvem som skal se flottest ut under «Oscar»-utdelingen. Ifølge OK Magazine skal Angelina ha drevet de mest kjente juvelerene i New York til vanvidd med jakten etter et diamanthalsbånd til 20 millioner dollar som hun ønsker å ha på seg under «Oscar»-utdelingen. Dette sier en kilde til det amerikanske magasinet.

Angelina er nominert for beste skuespiller for sin rolle i «Changeling», men er spesielt lysten på å ta seg best ut dersom hun skulle støte på Aniston.

- Angelina vil virkelig at det skal vekke oppsikt og vil være sikker på at alle ser på henne søndag - og ikke Jennifer Aniston, legger kilden til.

Årets Oscar-utdeling finner sted søndag 22. februar. På tv2underholdning.no kan du mandag mandag morgen lese om og se bilder og video av vinnerne.

Les flere kjendisnyheter på «God kveld Norge»