Jordan Anthony Brown_1024
Jordan Anthony Brown_1024

- Drepte gravid stemor

Mens stesøsteren ventet i etasjen under for å ta følge til skolen, drepte Jordan Anthony Brown stemoren, ifølge politiet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den drepte kvinnens syv år gamle datter har fortalt politiet at moren hadde bedt barna skynde seg så de rakk skolebussen fredag morgen. Kort tid senere hørte hun et smell, skriver lokalavisen Beaver County Times.

I følge jenta hadde stebroren tidligere samme morgen tatt med seg hagla fra soverommet.

Han skal ha tatt på sokkene, og selv skal jenta ha begynt å ta på seg skoene for å rekke bussen, da hun hørte smellet.

Taus om smellet

7-åringen skal ikke ha vært vitne til drapet, men da hun spurte stebroren om hva smellet var, ble han taus.

Den dreptes yngste datter sov fortsatt i huset da de andre dro til skolen. Det var hun som fant moren død og varslet naboer.

Obduksjonsrapporten viser at 26 år gamle Kenzie Marie Houk døde momentant etter å ha blitt truffet i bakhodet av et hagleskudd. Også barnet hun gikk gravid med døde.

- Bekymret

Lørdag morgen ble 11-åringen siktet for drap. Siktelsen er tatt ut som at han er en myndig person, noe som gjør at påtalemyndigheten så langt ikke ser på forbrytelsen som en ungdomsforbrytelse. Skulle han bli tiltalt og dømt vil han få en strengere straff, enn hvis han blir betraktet som mindreårig.

Han holdes nå isolert i fengselet i Lawrence County. I følge lokalavisen er han redd og gråter, og gir uttrykk for at han savner faren. Han vil hjem og tilbake til skolen.

- Det er surrealistisk, kun surrealistisk, sier advokat Dennis Elisco, som er guttens forsvarer.

- Dette er bare en helt vanlig 11-åring. Han er veldig bekymret nå. Han sitter der alene og tenker på ting. Jeg tror ikke gutten gjorde dette.

- Knust

Advokaten forteller også at guttens far, Chris Brown, har det grusomt.

- Han er følelsesmessig knust. Han har mistet sitt livs kjærlighet, sitt kommende barn, og i tillegg er sønnen hans siktet for drap.

Brown har besøkt gutten i varetekt, og tror på sønnen når han sier han er uskyldig.

Ifølge politiet skjedde drapene trolig med den samme hagla som 11-åringen brukte da han vant en skytekonkurranse på Valentine's Day.