Samuel Eto'o  (Foto: MARCELO DEL POZO/REUTERS)
Samuel Eto'o (Foto: MARCELO DEL POZO/REUTERS)

Eto'o: - Jeg vil bli i Barca

Kameruneren avkrefter ryktene om at han har bestemt seg for å forlate FC Barcelona.

Samuel Eto'o forsøker å roe ned spekulasjonene om at han alt har bestemt seg for å finne en ny arbeidsgiver neste sesong.

Milan neste?
Italienske La Gazzetta dello Sport skrev i forrige uke at kamerunerens agent flere ganger i løpet av de siste 14 dagene skal ha hatt hemmelige møter med AC Milan.

Tidligere denne måneden overrasket Samuel Eto'o mange da han lot seg intervjue av det franske magasinet Sportsweek. På spørsmål om han ville bli værende i Spania gjorde han det klart at Barcelona ikke var klubben i hans liv.

- Jeg har bestemt meg for hva jeg kommer til å gjøre i fremtiden, men foreløpig kan jeg dessverre ikke fortelle sannheten, sa Eto'o.

Avkrefter overgang
Etter 1-2-tapet for byrival Espanyol lørdag kveld tok Eto'o bladet fra munnen og kommenterte spekulasjonene.

- De har skrevet mange tullete ting og det ser ut til å være en interesse å skape kontroverser der det egentlig ikke eksisterer noen. Vi glemmer at jeg har en kontrakt ut 2010-sesongen og at jeg ikke startet dette prosjektet med Guardiola for én enkel sesong. Jeg vil ikke dra og Barcelona vil ikke selge meg heller, sier Eto'o til Marca.

«Godgutten» tror på gull
Den suverene toppscoreren i La Liga understreket at han er glad for å være i Barcelona og at han liker samholdet i garderoben. Han la også vekt på å få frem at han er topp fokusert på resten av sesongen.

- Jeg er en god gutt, sa Eto'o.

Eto'o kom ikke på scoringslisten i gårsdagens kamp. Med uavgjort mot Betis og tap for Espanyol i klubbens to siste kamper har klubben fra Katalonia vist svakhetstegn for første gang siden de to første serierundene denne sesongen. Samtidig har Real Madrid funnet storformen under trener Juande Ramos. Likevel frykter ikke Eto'o at seriegullet kan glippe for Barca.

- Vi er syv poeng foran og for å vinne kamper må vi stole på bedre dømming enn det vi så i dag, sa Eto'o som fyller 28 år neste måned.