TONE FÅR HJELP: Fotballspiller stiller med oppvarmingsband.
TONE FÅR HJELP: Fotballspiller stiller med oppvarmingsband.

Nå kan Tone bli stjerne i USA

Amerikansk musikkgigant falt pladask for Tone Damli Aaberge.

I kveld er det klart for den store norske finalen i «Melodi Grand Prix». En av forhåndsfavorittene er Tone Damli Aaberge. For tiden herjer sangstjernen i toppen av salgslistene med GP-låten «Butterflies».

Les også: - GP-kjolen blir kort
Les også: GP-Maria gifter seg

Nå kan Tone bli stjerne i USA.

Enken etter legenden Roy Orbison, Barbara Orbison er for tiden i Oslo for å treffe Tone og se hennes opptreden i finalen. Dette skriver nettstedet 730.no.

barbara_230
barbara_230

- Tones musikk vil definitivt kunne appellere til amerikanere, sier enken av legenden Roy Orbison, Barbara Orbison til nettstedet. Hun er en av personene bak en av USAs største popstjerner for tiden, Taylor Swift. Hennes album er for tiden nummer 1 på den amerikanske salgslisten Billboard.

Tone vil aldri glemme møtet

Orbison forteller til 730.no at hun har spilt «Butterflies» for flere av sine samarbeidspartnere og at alle er imponert over låten og Tones stemme.

- De mente den definitivt er en hit. En nummer 1-hit. Dessuten har hun et utseende som vil bli lagt merke til, sier hun til 730.no.

Tone selv har blogget om møtet med musikkgiganten.

- Ellers har eg møtt Barbara Orbison i dag, og du - for ein flott dame. Eit møte eg aldri vil glømme, og forhåpentligvis vil eg treffe ho fleire gonger i framtida. Det e dama si det!! Stas at ho sit i salen for å sjå på meg i morgo, skriver Tone i bloggen sin.

Les flere kjendisnyheter på «God kveld Norge»