Mye gøy på Zebra

"Manshow", "Zebra Grand Prix", "Golden Goal", "American Idol", "Sarah Silvermans" og "Sons Of Anarchy" er noe av de vi kan by på.

"Zebra Grand Prix" - onsdager kl. 20:00. I "Zebra Grand Prix" møter du kjendiser som elsker biler, fart og lukten av brent gummi. De settes sammen i par, og får sjansen til å slippe ut sine indre fartsdemoner.

GLEDER SEG: Programleder Camilla Wold Knudsen gleder seg til å se Venke Knutson og Siv Jensen gi gass i «Zebra Grand Prix». (Foto: Madeleine Schøyen)
GLEDER SEG: Programleder Camilla Wold Knudsen gleder seg til å se Venke Knutson og Siv Jensen gi gass i «Zebra Grand Prix». (Foto: Madeleine Schøyen)

"Zebra Grand Prix" er et underholdningsprogram der små og store kjendiser inviteres til et uhøytidelig bilrace. Konkurransen utvikler raskt seg til blodig alvor når modeller, gamle idrettshelter, politikere og musikere blir utfordret i actionfylt motorsport.



"Manshow" - tirsdager kl. 22:25. Et underholdningsprogram for menn, laget av ekte mannfolk. I år blir de villere enn noensinde.
Manshow_Sumo_0212
Manshow_Sumo_0212
Manshow har smelt to damer på tjukka og avreagerer med å lage en sesong villere enn noensinne. I en tid med både finans og prostitusjonskrise lyser vi opp livet til ekte mannfolk og oppdrar rådløse kvinnfolk. Damene har dratt, 2009 er mannes år.



"American Idol" - onsdager og lørdager kl. 20:00. Et av verdens mest populære tv-show, "American Idol" er tilbake med sin åttende sesong. Forventningene er høye og dommerne har fått forsterkninger med en fjerde person, Kara DioGuardi.
American Idol 2009, sesong 8
American Idol 2009, sesong 8
Den nye dommeren, Kara DioGuardi, er en av bransjens mest ettertraktede låtskrivere og produsenter. Hun har medvirket på over 39 album og skrevet sanger for mange kjente amerikanske artister: Grammy-nominerte artister som Kelly Clarkson, Christina Aguilera, Gwen Stefani, Celine Dion og mange flere.


"Sarah Silverman" - onsdager kl. 22:20. Bli med inn i Sarah Silvermans unike verden, og møt en av Amerikas morsomste og mest kontroversielle kvinner.
Sarah Silverman
Sarah Silverman
Serien, som har vært en av Comedy Centrals største seer- og kritikersuksesser det siste året, følger Silverman gjennom hverdagen sammen med bl.a. søsteren (spilt av Silvermans egen søster), og hennes to homofile bestevenner. Humoren i serien dreier seg i stor grad rundt Silvermans noe unike perspektiv på verden og livet. Silvermans karakter har ikke den minste omtanke for noen andre enn seg selv. Hun er en uvitende, sexfiksert og fordomsfull narsissist som leverer hysteriske, ukorrekte obskøniteter med barnslig oppriktighet og glede.


"Sons Of Anarchy" - onsdager kl. 21:30. En mørk og actionfylt dramaserie om en forbrytersk motorsykkelgjeng fra California.

Sons of Anarchy
Sons of Anarchy
Gjengens viktigste inntektskilde kommer fra våpen- og menneskesmuglig. Medlemmene jobber hardt for å opprettholde og beskytte gjengens livsstil mot krefter som truer utenfra; småbyens fordommer, rivaliserende gjenger og ikke minst politiet.



Få også med deg "Golden Goal" - torsdager kl. 22:25. Et program for deg som elsker idrett, og for deg som ikke vet at du gjør det.

Golden Goal
Golden Goal
Johan Golden og Henrik Elvestad er klar med en ny, sprek sesong av "Golden Goal". Det blir selvfølgelig nye rekonstruksjoner, kombinasjonsidretts-tester og kåringer.