sturla til nettsak (Foto: Solum, Stian Lysberg)
sturla til nettsak (Foto: Solum, Stian Lysberg)

Sturla hyller damene

Sturla Berg-Johansens nye standup-show er en hyllest til all verdens damer

Sturla Berg-Johansen er i ferd med å realisere sin store drøm, nemlig å sette opp sitt eget show på Chat Noir hvor hans forbilder og barndoms helter opptrådte. Onsdag 25. februar braker det løs, men først kommmer Sturla til God morgen Norge for å fortelle oss mer om sitt nye standup-show.

Hyllest til damene

Sturla Berg-Johansen forteller i showet "Damenes aften" om sine oppturer og nedturer, om flukten fra seg selv og om hvordan han jobber for å komme seg videre i livet. Showet er en hyllest til all verdens damer, men spesielt til de han selv har stiftet bekjentskap med rundt om i verden. Forestillingen handler om jakten på lykken, latteren og lengselen etter den store kjærligheten.

Egne erfaringer

For åtte år siden satt Sturla seg ned for å skrive nytt materiale, og lurte på hvem han skulle skrive om. Hvem hadde tabbet seg ut og stukket seg fram? Etterhvert fant han ut at han kunne skrive om seg selv og alle tabbene og brølerne han selv hadde gjort. Dette fungerte, og folk lo og kritikerne jublet. Derfor har Sturla fortsatt med å sette fokus på sitt eget liv, og det er det han gjør i sitt nye show "Damenes aften". Han kan også bekrefte at det er ingen fare for å slippe opp for råstoff.