Winslet vil ikke kaste klærne

Skuespilleren Halle Berry har offentlig innrømmet at hun beundrer sin kollega Kate Winslets vilje til å kle av seg på film gang på gang, men nå ser det ut til at nakenheten vil ta slutt.

– Jeg tror ikke jeg kommer til å gjøre det igjen fordi jeg for det første ikke kan fortsette å slippe unna med det, og for det andre ikke vil bli kjent som skuespilleren som alltid tar av seg klærne, sier Winslet til magasinet Time.

I intervjuet sier Winslet, som er Oscar-nominert for beste skuespiller i «The Reader», at hun trolig ikke blir å se i det hele tatt på det store lerretet i månedene som kommer. Hun sier til magasinet at hun fortsatt ikke har undertegnet kontrakt på noen skuespillerjobb.

– Jeg vet hvor lang tid det tar før jeg føler meg OK. Jeg må virkelig vite hva jeg gjør neste gang, ellers blir jeg sprø! legger hun raskt til.

– Jeg kjenner meg selv, og det er bare et spørsmål om tid.

Etter å ha vunnet to Golden Globe, for beste skuespiller og beste kvinnelige birolle og beste kvinnelige birolle under Screen Actors Guild-utdelingen, er Winslet blitt en Oscar-favoritt.

Og hun innrømmer, at selv om hun kommer fra en staut familie i Reading i England, så hadde hun et øyeblikk der nervene hennes klikket.

– Jeg kommer fra en lang linje med virkelige arbeidshester. Veldig stoiske, sterke folk. Så jeg kan takle hva det skal være som du kaster mot meg. Jeg kan klare all slags arbeidsmengde. Jeg kan klare meg uten søvn. Jeg kan gjøre alt mulig på en gang. Men for to dager siden fikk jeg et angstanfall... Mitt første. Jeg skjønte ikke hva det var! Det var litt som når vannet går, og du tenker, tisset jeg litt, eller er det sånn det er? Jeg ringte til søsteren min, og sa: «Jeg får ikke puste, og det føles som om jeg har en murstein på brystet og jeg ser rart og det høres ut som om alle snakker til meg på hebraisk». Jepp, det er et angstanfall, sa hun. (©NTB)