siv
siv

- Var det min feil at Jan Erik gikk til helvete?

Se Siv Jensen få forhåndsfavoritt Jan Erik Larssen på rygg.

At Siv Jensen kan være en tøff motstander, har vi mange politiske motstandere fått merke. I «Zebra Grand Prix» får hun muligheten til å konkurrere på en ganske annen arena, og det virker som om hennes viktigste oppgave, ved siden av å vinne, er å slå Jan Erik Larssen.

Les også: Norges frekkeste programleder?

Konkurranseinnstinkt

- Jeg må innrømme at jeg har et grusomt konkurranseinnstinkt, og det betyr at jeg kommer til å gi bånn gass, lo FrP-politikeren før start.

Og det gjorde hun, det fikk særlig Jan Erik Larssen merke. I en knapp høyresving endte den tidligere Autofil-programlederen på rygg - bokstavelig talt.

- Var det min skyld at Jan Erik gikk til helvete, gliser Siv Jensen etter å ha kommet trygt i mål i tredje og siste heat - heatet der deltakerne kjører med campingvogn på slep og hindringer er satt opp i banen.

- Deilig

På dette tidspunktet ligger fortsatt Jan Erik Larssen og Trine Rein veltet i grøfta. Og Siv, som viser et vanvittig konkurranseinstint i «Zebra Grand Prix», fortsetter:

- Jeg skal ikke si hva jeg følte akkurat da. Det var så deilig. Milde skapning.

- Vi ble presset opp i haugen der, og da går det rundt da, forteller Trine.

Presset ut i grøfta

Jan Erik var på et tidspunkt sikker på at det skulle gå galt med Siv og Øyvind også:

- Jeg trodde Siv også kom til å havne i grøfta, men hun avskjærte oss fullstendig. Vi ble presset opp og ut i grøfta, forteller Jan Erik.

I «Zebra Grand Prix» kjører 32 kjendiser om kapp på rallybanen. «Zebra Grand Prix» har premiere på TV 2 Zebra onsdag 4. mars.

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk ut «God kveld Norge»

Se «God kveld Norge» lørdag klokken 22.40!