Da damene dro, Husøy
Da damene dro, Husøy

Bryllupsplaner

På Husøy føler mennene at ting begynner å gå seg til, og på Malta avslører Janne Grete bryllupsplanene sine for de andre jentene.

Nivået på ryddighet og kosthold er ikke helt som før damene dro, men mennene føler alt er i skjønneste orden. På Malta avslører Janne Grete bryllupsplanene sine for Elisabeth, Janne og Inger Lise. De setter umiddelbart i gang planleggingen og begynner letingen etter bryllupskjole.

Vanskelig

Det å arrangere et bryllup er ganske omfattende. At damene er på Malta gjør det ikke enklere. For at bryllupet skal kunne stå allerede dagen etter ankomst, allierer de seg med Rolf Bjørnar. Han får beskjed om å ordne alt fra prest, underholdning og lokale til bryllupsmiddag.

Samtidig får han beskjed om å holde alt strengt hemmelig for alle andre. Dette er en kombinasjon som skal vise seg vanskelig å kombinere. Særlig når Rolf Bjørnar drar på fisketur med bestevennen Jimmy.

Opptatt av mat

Ellers er det som livet på Husøy er merkelig samkjørt. De fleste er opptatt av mat. Pensjonist Birger Berntsen har invitert sine 3 sønner og deres familier til middag. Som tidligere kokk på lofotfiske mener han å ha full kontroll på kokkekunsten, Dessuten mener han det er uvesentlig om gjestene liker maten, er de sultne vil de spise den mener han. På skolen står også mat i fokus. For å sikre at alle får tilstrekkelig med næring arrangerer skolen felleskjøkken.

Og som om bryllupsforberedelsene på Malta har kommet med vinden er de fleste, fra ungdommer til de voksne, også merkelig opptatt av kjærlighet.

På TV 2 tirsdag 24. februar kl. 20:00.