Nina Voxholt spiller Karls kone Agnes Marie, Nils Vogt spiller Karl, Håvard Bakke spiller eksalpinisten Børre og Bjørn Sunquist er Karls butler.
Nina Voxholt spiller Karls kone Agnes Marie, Nils Vogt spiller Karl, Håvard Bakke spiller eksalpinisten Børre og Bjørn Sunquist er Karls butler.

Karl er tilbake!

Endelig har Karl oppnådd sin store drøm: Han er blitt milliardær! Han har giftet seg, fått seg butler og mange venner med mye penger.

Men hvordan den litt hissige Karl vil passe inn i sitt nye liv, gjennstår å se.

Historien om Karl Reverud startet på TV 2 allerede i 1993. Den gang bodde han sammen med Nils og Henry i "Mot i brøstet". Nettopp den serien ble norges hittil lengste komiserie noensinne med 146 episoder.

Deretter flyttet Karl for seg selv i "Karl & co" og startet et nytt liv, målet hans var den gangen å bli rik. Nå har han blitt det på svenskehandel. I den nye serien Karl III møter vi en Karl med nye vaner, nye venner og rimelig mange utfordringer.

Nye tider

Karl har sitt eget imperium på Aker Brygge "Reverud -kvartalet". Det består av leiligheter, shopping og restauranter. Karl selv bor i penthous-leiligheten. Her lever han livet med sin kone Agnes Marie Stangfeldt, hun er arving til det gedigne Stangfeldt-godset og en meget velstående damer med mye gamle penger i slekta.

Så langt er alt strålende, men for Karl, gode gamle Karl, kan det bli en del vriene situasjoner. Hvordan skal han te seg i det gode selskap? hvordan skal han konversere? Han har tross alt bare blitt rik på svensk bacon og har en vei å gå før han vil bli akseptert i pengesterke kretser.

Egen butler

Men selv om det kan bli utfordringer har Karl skaffet seg sitt eget lille nettverk. Han har egen butler som spilles av Bjørn Sunquist. Roy Butler, som han heter i serien er en uhyre intelligent mann, han har tjenestegjort hos flere rike og berømte. I Reverud-kvartalet bor også Børre Tryvann-Larsen, tidligere toppalpinist og en person som Karl beundrer og liker å omgåes. Det er ingen ulempe at Tryvann-Larsen er en populær mann.

Karl III er spillt inn på locations i Oslo og Gudbrandsdalen. Tore Ryen har ide og manus på serien. Og serien er produsert av Nordisk film.

På TV 2 mandag 23. februar kl. 20:00.