Premier League
Premier League

Sats på denne dobbelen

To hjemmelag med fine forutsetninger får tillit til 4,41 ganger innsatsen.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag 20. februar, frist kl. 17.55:
8 FSV Mainz 05 - Hansa Rostock (0-1) H 2,15
11 Amiens - Bastia H 2,05

Totalodds: 4,41

Gjester i fritt fall
2. Bundesliga. FSV Mainz ga fra seg ledelsen da det ble uavgjort i årets to første seriekamper, sist snudde de til 3-1 over Osnabrück. Ingen er bedre på reise enn Jørn Andersens lag, men svake 3-4-2 her hjemme. Av totalt ti seirer har hele åtte dekket 0-1-handikapp. Savner kun van der Heyden (f).

Motgangen fortsetter for bortelaget, som for øyeblikket har stø kurs for nedrykk. Uten seier på denne siden av nyttår, borte har det ikke blitt ligaseier i det hele tatt denne sesongen. Lense (f), Gledson (m) og Kern (a) mangler, Bartels (a) tilbake fra suspensjon.

Alt ligger til rette for at Mainz kan pynte på den skrale hjemmestatistikken her. Inkludert cupkampen mot Freiburg, har vertene funnet nettmaskene ni ganger på de fire siste. Gjestene har 12 baklengs på sine, inkludert 1-5-nederlaget for Wolfsburg i cupen.

Hjemmebanefordel avgjør
Ligue 2. Amiens gikk fra den ene poengdelingen til den andre før jul. Etter ferien har det blitt 2-1-2, tapene har kommet i vanskelige bortekamper. 4-6-1 totalt på hjemmebane. Traore (m) er ute med skade, tilbake fra suspensjon er N’Zonzi (m).

Bastia har tapt de fire siste bortekampene sine. 3-1-8 totalt på reise i serien. Forrige runde ble overkommelig Tours beseiret i sluttminuttene hjemme på Korsika. Toppscorer André (a) kom ikke på banen etter pause, og er ikke med i dagens tropp. Dunjic (f) er også ute.

Her ser hjemmelaget ut til å være undervurdert. Vi tester noen kroner til 2,05.

Vurdert av Magnus Wattne