budbil (Foto: TV3/Viasat 4)
budbil (Foto: TV3/Viasat 4)

Rasende budbil-Tom vurderte advokat

Nå prøver han seg på TV igjen.

Forrige gang Tom Andresen var aktuell på TV, var i NRK-serien «Åpen Post», da den narkomane karakteren Jarle kjørte en av Toms bubiler.

Vurderte advokat

Den gang vurderte en rasende Tom å kontakte advokat.

Se klippet her! (TV 2 er ikke ansvarlig for innhold på eksterne sider.)

Nå er Tom, aktuell med ny doku-såpe på Viasat 4. I serien følges han og hans ansatte i Toms budbilfirma i Oslo. Bilene viser tydelig hvem som er sjefen, med merkelapper som Toms 1. bud eller Toms 38. bud.

- Tom startet med én bil og seg selv som sjåfør, men nå har han rundt 100 biler og mange ansatte i sitt budbilimperium, opplyser pressekontakt i TV3 Line Vee Hanum til «God kveld Norge».

tom
tom

Var skeptisk

Tom innrømmer at han var skeptisk til ideen til å begynne med.

- Vi har tenkt mye på hvordan vi blir fremstilt i serien. Forrige gang gikk jo ikke ting så bra, da NRK lagde et innslag i «Åpen Post». Da vurderte vi advokat, medgir Andresen overfor «God kveld Norge».

Han har imidlertid sikret seg innsynsrett denne gang, og synes ting virker veldig bra så langt.

- Foreløpig ser det ut som dette kan bli veldig morsomt. Kameraene har fulgt oss i flere måneder, så det har blitt mange timer med filming. Så gjenstår det å se om publikum liker dette, ler budbileieren.

Høyt tempo

Gjennom serien blir man kjent med Tom, og flere andre ulike karakterer. Det er Claes er budbilsjåfør, DJ og karaokevert som hele tiden synger i bilen og drømmer om Gran Canaria. Trond er en særdeles pratsom budbilsjåfør som skravler så mye at han har blitt fratatt radiosambandet og heller må sjonglere tre mobiltelefoner. Budbilsjåføren Dauda fra Gambia er gledessprederen blant sjåførene; han ler, spiller trommer og jobber fra morgen til kveld.

- Det er høyt tempo på jobben, men vi har det stort sett veldig morsomt, sier Tom, som er opptatt av at ikke dette skal bli noen såpeopera.

- Det man ser er hvordan vi faktisk har det. I tillegg har kameraene fulgt en del av karakterene privat, røper han.

Premieren på det nye showet er torsdag 12. mars Viasat 4.

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk ut «God kveld Norge»