tone (Foto: Lunde, Bjørn Erik Rygg)
tone (Foto: Lunde, Bjørn Erik Rygg)

- GP-kjolen blir kort

Tome Damli Aaberge lover å vise mye hud under lørdagens finale.

Lørdag er det duket for finalen av Melodi Grand Prix i Oslo Spektrum, og Tone Damli Aaberge er en av forhåndsfavorittene med sangen «Butterflies».

Se video: Alt om Tone på KjendisNorge

Topper Bodø-kjolen

Under delfinalen i Bodø stilte artisten med en svært kort hvit kjole, og skal vi tro artisten blir den ikke noe lengre når årets beste GP-låt skal plukkes ut.

- Jeg var veldig fornøyd med kjolen under delfinalen, så det blir vanskelig å toppe den, men det tror jeg likevel at jeg har gjort på et vis, sier Tone til «God kveld Norge».

Les også: Tone snakker ut om blogg-bråket

- Blir kort

Det blir imidlertid ikke helt samme stil som under delfinalen.

- Kjolen under finalen blir mer fargerik, så den står virkelig til tittelen «Butterflies». Og så blir den kort. Den er rett og slett dritfin, forteller Tone på sedvanlig sogndalsdialekt.

Sko har hun fortsatt ikke funnet, men håper å finne noe litt mer behagelig enn skoene som ga henne kramper under delfinalen.

Tone gleder seg utrolig mye til lørdagens finale, og hele familien sitter pal i salen for å støtte den unge popyndlingen.

- Mor og far, besteforeldre, bror og søster er alle på plass. Og så Simen (Wardenær, Tones kjæreste red.anm) da selvfølgelig. Det blir topp stemning, smiler Tone.

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk ut «God kveld Norge»

Se «God kveld Norge» lørdag klokken 22.40!