FINE TONER: Vær snill mot ørene og få med deg konserter under Norges musikkonferanse by:Larm.
FINE TONER: Vær snill mot ørene og få med deg konserter under Norges musikkonferanse by:Larm.

Øregodis på by:Larm

Få deg en musikkopplevelse eller tre på årets musikkonferanse.

SPILLER: Jenny Hval aka. Rockettothesky. (Foto: Camilla F. Gjendem)
SPILLER: Jenny Hval aka. Rockettothesky. (Foto: Camilla F. Gjendem)

I 1998 gikk musikkonferansen by:Larm av stabelen i Trondheim for første gang. Nå er det duket for lydfest igjen i Oslo.

Ikke bare musikk

Men det er ikke bare musikk som gjelder. Under by:Larm arrangeres det vanligvis rundt 350 konserter og 50 foredrag, og det er 1500 registrerte delegater og rundt 500 utøvende musikere. Konferansen, som minner mye om en festival, er et uttrykk for hva som rører seg i musikk-Norge.

«Nisjelandet» er et by:Larm-segment som tar for seg musikk som ledd i en større kulturell sammenheng. Det handler altså ikke om musikk, men om performancekunst, installasjoner, illustrasjoner og lignende.

Billetter

Sjekk ut by:Larm-programmet her. Siden by:Larm er en musikkonferanse, må du ha et delegatpass for å være garantert innpass på alle konserter. Festivalbåndet ditt er ikke nødvendigvis en sikker vinner, altså, men er du tidlig ute er det større muligheter!

Finner du en konsert eller tre du har lyst til å gå på, er det bare å møte opp i god tid. Dersom konserten ikke er full, legges enkeltbilletter ut for salg.

SPILLER OGSÅ: Erlend Øye i Whitest Boy Alive, kanskje mest kjent
  fra duoen Kings of Convenience.
SPILLER OGSÅ: Erlend Øye i Whitest Boy Alive, kanskje mest kjent fra duoen Kings of Convenience.

Hvem vil du se?

Du kan velge og vrake mellom det beste norsk musikkverden har å by på. Rockettothesky, My Little Pony, Annie, Harrys Gym eller Hanne Hukkelberg kan smøre øregangen på torsdagen - Maia Hirasawa, Zoom-vinnerne Norma Sass, Jaqueline eller Skambankt kan gi deg en herlig opplevelse fredag, og på lørdag er det duket for musikkfest med blant annet Erlend Øyes andre prosjekt Whitest Boy Alive og Lydia Laska.

Flere av bandene spiller flere ganger også, så sjekk programmet for hver enkelt dag!

club:Larm

I tillegg til det ordinære programmet, er det også mange godbiter på club:Larm. Konseptet er et samarbeid mellom by:Larm og noen av Oslos klubber - klubbene velger selv artister og setter opp egne program.

(Kilde: by:Larm sine nettsider.)

Flere godbiter på waschera.no!