TomHanks
TomHanks

Byttet frisyre etter hets

Tom Hanks har byttet frisyre etter hår-hetsen. SE NY VIDEO!

Se eksklusivt klipp fra filmen i videovinduet over

Tom Hanks langhårete frisyre i «Da Vinci koden» er borte når han nå i mai dukker opp i oppfølgerfilmen «Engler & demoner».

Merkelig frisyre

Hanks rolle som Robert Langdon i filmatiseringen av Dan Browns bok «Da Vinci koden» fikk mye oppmerksomhet på grunn av hans merkelige hårfisyre.

- Har han frivillig latt seg se ut så ekkel ut? skrev en blogger. Kommentarene på skuespillerens hårfrisyre i filmen ville ingen ende ta.

- Når du blir kjendis, begynenr folk plutselig å si: «Hva mente du med det håret?» Det skjedde meg med «Da Vinci koden», har Tom Hanks uttalt.

Se den nye traileren på «Engler & demoner» lenger ned på siden

Innspilt i Roma

Hetsen stjernen ble utsatt for den gang, har fått filmprodusentene til å skifte stil på romanskikkelsen. I det første klippet fra filmen «Engler & demoner» får vi se Hanks sammen med Ayelet Zurer, som har rollen som Vittoria Vetra i filmen. Og nå har Tom Hanks tydelig vært hos frisøren.

Den nye filmen er blant annet spilt inn i Roma, hvor store deler av handlingen foregår. I «Engler & demoner» må Langdon, i Hanks' skikkelse, forhindre en terroraksjon rettet mot Vatikanet.

Se den nye traileren her: 288087

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk ut «God kveld Norge»

Her er Tiger junior

Ny solstråle til vær-May

Han skal redde deg ut av pengeknipa

Jenny lanserer danseband-diett

Digital penis i spillfavoritt