acta_2
acta_2

Fulgte råd - tapte over en halv million

75-åring fra Hammerfest tapte 651 000, men ble nektet erstatning.

I kveldens «TV 2 hjelper deg» får du ser mer av disse sakene:

Fulgte bare råd
Thorvald Karlsen fra Hammerfest tapte 650 000 kroner etter investeringsråd fra Acta. Da kunden klaget slang selskapet et tilbud om 50 000 kroner i erstatning på bordet. Da hadde de allerede tatt 80 000 kroner for jobben.

- Dette har gått på helsa løs, jeg får ikke sove om natten og pensjonisttilværelsen min blir helt annerledes enn jeg hadde sett for meg, forteller han.

Se hva som skjedde da vi tok med oss den oppgitte kunden til Acta.

Her kan du se forrige ukes test av HD-kamera. Se hele testen her

Scooteren som ikke tåler Bergen
Du tror kanskje ikke at det er mulig å kjøpe en scooter i Bergen som faktisk ikke tåler regn? Da tar du feil!

I kveldens sending møter vi Kine. Sammen med 103 andre bergensere har hun kjøpt en scooter som viste seg verken å tåle regn eller kulde. Etter å ha hatt scooteren mer i garasjen enn ut på veien de siste ti månedene, ønsker hun nå pengene tilbake.

Men får hun hevet kjøpet?

Enkel filmleie
Lyst til så film men orker ikke gå ut i den bitende kulda? Redningen er her! Nå kan du leie film rett fra sofaen. Et par klikk på PC-en er alt som skal til, og det er til og med lovlig. Men kan lovlig filmutleie danke ut den gode gamle videosjappa?

Vi har testet de fem største filmutleieaktørene på nettet. Resultatet ser du på TV 2 hjelper deg i kveld.

I tillegg viser vi deg hvordan du kan leie film direkte fra TV-kontrollen din. Klikk deg inn på tv2hjelperdeg.no rett etter sending.

Test av tur-GPS
Skal du på skitur i vinterferien? Da kan det være lurt å ta med seg en tur-GPS. TV 2 hjelper deg tok med GPS-ene ut i skogen for å gå oss bort, for så å finne veien trygt tilbake igjen. Kom vi oss hjem? Virket GPS-ene? Hvilken var best?

Besøk vår store Testbase for å se flere spennende tester. Klikk her

FØLG MED PÅ «TV 2 HJELPER DEG» I KVELD KLOKKEN 20.30