EVERTON AKTUELL: Magne Simonsen (Foto: Bendiksby, Terje/SCANPIX)
EVERTON AKTUELL: Magne Simonsen (Foto: Bendiksby, Terje/SCANPIX)

Viking jager Lyn-talent

De har nettopp hentet Tomasz Sokolowski. Nå vil Viking kjøpe fra Lyn igjen.

Lyns U21-landslagsspiller Magne Simonsen er ønsket av Viking, skriver Stavanger Aftenblad.

Simonsen blir av mange sett på som en av Tippeligaens mest lovende unggutter, og er også i søkelystet til den engelske Premier League-giganten Everton.

høyrebacken bekrefter selv interessen fra Viking.

Bekrefter Viking-interesse
- Ja, det er riktig at jeg prater med Viking, men jeg vet ikke hvor mye jeg har lov å si om dette på det nåværende tidspunkt, annet enn at dette er interessant, sier Simonsen til Aftenbladet.

Everton har de siste ukene fulgt Lyns 20 år gamle back nøye. Sist uke var den engelske Premier League-klubben Everton i La Manga for å se Simonsen spille for Norges U21-landslag.

Sportsidrektør Rolf Magne Walstad i Lyn uttalte imidlertid til TV 2 Sporten at Everton ikke har tatt formell kontakt med Oslo-klubben med tanke på en overgang.

- I 49 av 50 tilfeller er nok dette ofte tabloidsnakk, men det kan alltids hende at det plutselig kommer noe mer konkret ut av det. Og jeg er ikke overrasket over at Simonsens navn blir lagt merke til i Premier League. Det er en veldig god fotballspiller, som har gjort det bra for oss, sa Rolf Magne Walstad til TV 2 Sporten sist fredag.

- God nok for en større liga
- Er Simonsen god nok for en større liga enn Tippeligaen?

- Ja, i fremtiden er jeg ganske sikker på det, svarte han kjapt.

Verken Viking-trener Uwe Rösler eller sportsdirektør Egil Østenstad ønsker å si noe om interessen for Simonsen.