Ferguson  (Foto: PAUL ELLIS/AFP)
Ferguson (Foto: PAUL ELLIS/AFP)

- Nå står det mellom oss, Rafa!

Sir Alex Ferguson har gjort helomvending.

Tidlig i sesongen gjentok Manchester Uniteds manager Sir Alex Ferguson gang etter gang at Liverpool ikke var en reell kandidat til Premier League-gullet.

LES: Nærmer seg verdensrekord

DEBATT: Står gullkampen nå kun mellom Manchester United og Liverpool? Ta debatten med andre fotballfans i kommentatfeltet under!

Han mente Chelsea og Arsenal var de regjerende seriemesternes verste tittelutfordrere - noe som skal være én av årsakene til Liverpool-manager Rafael Benitez angrep på Ferguson ved juletider.

- Jeg tror de må være nervøse, siden vi topper tabellen. Så jeg vil snakke om fakta, sa Benitez i sitt verbale angrep på United i januar.

Se Benitez' oppsiktsvekkende angrep på Ferguson og Manchester United tidligere i sesongen her:

Men etter 3-0-seieren over Fulham innrømmer Ferguson at gullkampen i Premier League nå står mellom to lag.

- Nå star det mellom oss og Liverpool, sa skotten på pressekonferansen etter kampen.

Gir Scolari-exit skylden
Han gir sparkingen av Luiz Felipe Scolari skylden for at han ikke nevner Chelsea som en gullkandidat.

- De har spilt ballen til oss. Jeg var sjokkert over at Chelsea ville kvitte seg med en manager med en slik erfaring og tidligere suksess som Scolari, mente Ferguson.

Luiz Felipe Scolari  (Foto: VANDERLEI ALMEIDA/EPA)
Luiz Felipe Scolari (Foto: VANDERLEI ALMEIDA/EPA)

- Vi har sett det før: Så snart en klubb opplever noen små problemer, forsvinner visdom ut av dørene - og det håper eierne skal fikse problemet rast, fortsatte han.

Guus Hiddink er på plass som Chelseas nye sjef - men Ferguson tror nederlenderen ikke er i stand til å kapre troféer for London-klubben.

- Chelsea har hentet inn en erfaren manager i Guus Hiddink og jeg er sikker på at han vil gjøre et godt inntrykk. Men på samme tid må han starte fra scratch - og sette sammen sitt nye trenerteam, bli kjent med spillerne og få klubbens tillit, fastslo Ferguson.

Hyllest fra Hodgson
Fulham-trener Roy Hodgson hyller Fergusons menn etter 0-3-nederlaget på Old Trafford onsdag kveld.

- Drømmen om å få et spektakulært resultat forble en drøm for oss - fordi så snart vi hadde passert midtstreken så vi et United-forsvar som var umulig å trenge gjennom. 3-0 var et rettferdig resultat ut i fra kampbildet, mener Brede Hangeland og Erik Nevlands manager i Fulham.

Står gullkampen nå kun mellom Liverpool og Manchester United? Si din mening i kommentarfeltet under!