korslaget promo
korslaget promo

Korslaget blir storslagent

Se en smakebit av hva du kan glede deg til på TV 2 på lørdagene framover.

De syv artistene, Hanne Krogh, Jørn Hoel, Samsaya, Øyvind «Elg» Elgenes, Venke Knutson, Torkjell «Toshie» Rød og Øyvind «Vinni» Sauvik, er alle i disse dager fullt opptatt med å plukke ut kormedlemmer til «Det store korslaget».

Les alt om «Det store korslaget» her.

Storslagent

I det nye programmet som nå kommer på lørdager på TV 2, har syv artister reist hjem til byene eller bygdene hvor de trådde sine barnesko.

På hjemstedet skal de plukke ut hele 20 kormedlemmer som får sjansen til å representere artisten og hjembyen i «Det store korslaget».

Hanne Krogh er med fordi hun vil fortsette å ha det gøy i hverdagen.

- Det er viktig at vi har det gøy sammen. Jeg ville være med for jeg ville ikke slutte å leke, sier hun spøkefullt til tv2underholdning.no.

Les også: Korslaget har startet

Les også: Disse skal danne kor

En stor produksjon

«Det store korslaget» er en storsatsing fra TV 2, og en stor produksjon. På det tilsvarende programmet i Sverige, ser man at det ikke bare blir et korslag mellom artistene, det er også duket for en stor bykamp.

Derfor er det bare å gjøre seg klar til premiere-dagen. Da står 140 kormedlemmer klare på scenen til å synge for full hals, og gi deg en lørdagskveld med skikkelig trøkk.

Se en smakebit på hva du kan vente deg, i videoen øverst i artikkelen. Her er det storslått natur, mye trøkk og artister som gir alt for hjemstedet sitt.

Premieren ser du på TV 2 lørdag 7. mars kl 20.00.