Senkveld svømming
Senkveld svømming

Tøff svømmeduell

Thomas og Harald har fått med seg Eirik Verås Larsen og Olaf Tufte til knallhard svømmeduell.

Sopranos-helt til Senkveld

Til «Senkveld» denne uken kommer rockeveteranen Steven van Zandt alias Little Steven. Han er først og fremst kjent som den energiske gitaristen ved Bruce Springsteens side i The E-Street Band, men de siste årene har vi også kunnet glede oss over hans strålende skuespillerprestasjoner i «Sopranos». Hans tolkning av mafiamedlemmet Silvio Dante kan få noen og enhver til å like organisert kriminalitet. Nå er han i Norge for å jobbe med det norske bandet «Cocktail Slippers» som i april gir ut et album der Little Steven både har produsert og skrevet låter.

Karl III

Nils Vogt og Bjørn Sundquist gikk begge på Teaterhøgskolen tidlig på 70-tallet. Etter den tid har de gjort stor suksess på hver sin arena. Sundquist har hatt over 75 roller på film og i tv, og er den norske skuespilleren som har blitt nominert til Amanda-prisen flest ganger. Nils Vogt har vært med på mange teatersuksesser og er for alle kjent som sinnataggen Karl fra «Mot i brøstet» og «Karl & co». Nå jobber de to sammen for første gang i tv-serien «Karl III», og Thomas og Harald gleder seg til å høre om hvordan Bjørn Sundquist trives i rollen som butleren til Nils Vogt.

Tone-parodi

Tone Damli Aaberge er svært spent før finalen i «Melodi Grand Prix» på lørdag. Hun kommer til studio sammen med vår assistent Truls Svendsen som selv lengter etter en «Grand Prix»-karriere og som for anledningen har laget en egen versjon av Tones «Grand Prix»-låt «Butterflies».

Engelsk stjerne

Alesha Dixon er et forholdsvis uskrevet blad i norgessammenheng, men den siste tiden har hun fått mange til å nynne med på radiohiten «The boy does nothing». I England er hun superpopulær med bakgrunn fra jentegruppa Mis-Teeq og som vinner av BBCs «Skal vi danse».

Svømmeduellen

«Senkveld»-duellen denne uken er svømming; 400 meter medley. På Team Thomas, OL-mester i kajakkpadling Eirik Verås Larsen. På Team Harald, OL-mester i roing Olaf Tufte. Hver deltaker måtte svømme 200 meter og laget måtte innom alle disiplinene; bryst, rygg, butterfly og fri. For to av svømmerne ble det en meget tøff dag i bassenget.