jenny (Foto: Larsen, Håkon Mosvold, © jk)
jenny (Foto: Larsen, Håkon Mosvold, © jk)

Jenny lanserer danseband-diett

- Her går det på kvoter.

Danseband-dronning Jenny Jenssen har startet slankeklubb.

Har startet opp

Selskapet «Jennys sunn og glad» er nylig etablert, og er klar for å ta opp kampen mot etablerte aktører som Grete Roede og Fedon Lindberg.

- Vi har allerede startet opp med kurs i Oslo, og snart står Bergen og Trondheim for tur. Det blir kurs for alle grupper, fra menn til gravide og innvandrere, sier Jenny Jenssen til «God kveld Norge».

Folkelig opplegg

Og dietten skal være som musikken til Septimus-vokalisten: folkelig.

- Her skal vi ta små skritt. Først går det for eksempel på 10 minutters gåturer, så går vi opp til 15 minutter. Vi er også opptatt av å ha en nordnorsk profil, så det blir snakk om kvoter, som blant fiskerne, i stedet for posjoner, ler Jenssen, som tar med seg personlige erfaringer inn i arbeidet.

- Jeg har jo nesten 30 års fartstid fra slankeindustrien. I Grete Roede jobbet jeg i 25 år, og så har jeg vært i Libra i 2,5 år.

- Gikk ned 51 kilo

Jenny sier mange av hennes deltakere har gått ned i vekt. Den mest dramatiske forandringen har en 32 år gammel trebarnsmamma stått for.

- Hun gikk ned 51 kilo. Det mest fantastiske med denne jobben er å se slike resultater, smiler Jenssen.

Jobber for fullt med musikken

Selv om Jenny, som forøvrig også er hudpleier, nå blir slankedronning gjør ikke det at hun legger musikken på hylla.

- Jeg jobber for fullt med begge deler. Jeg er så heldig at jeg kan kombinere dem, og det passer meg utmerket. Å få treffe folk er det viktigste for meg, og det gjør jeg jo i begge jobbene. Og om noen ber om hud-råd skal jeg hjelpe til med det også, smiler hun.

Les flere kjendisnyheter på «God kveld Norge»